öncelikle selamlar bu foruma ilk msj'ım bende 2X5 ve 2X8 olmak üzere 2 çift plastik dumbell var ama sehtam yok şuan yerde bench press uyguluyorum acaba gögüs kası yapılabilirmiyim bu yöntemle, bu sorunun açıklamasını bulamadım daha yeniyim affınıza sığınıyorum,
saygılar.
flexor öncelikle emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş spora ilk başladığımda böyle bi şeye çok ihtiyaç duymuştum açıkcası..
benim gözüme takılan "bir bölgeyi çalışıp diğer bölgeye geçerken 20 dakika dinlenin" demişsin.. "göğüs -20 dakika dinlenme - kol" gibi bir örenekle tamamlamışsın..
neden 20 dakika bunu merak ettim ?
kan dolaşımının tekrar normal seyrine dönmesi için.....sonuç ta hangi bölgeyi çalıştırıyorsan kanı oraya yollamış oluyorsun....
Öncelikle herkese merhaba Bodyforumtr ailesine yeni katılmış bir birey olarak emeği geçen herkese böylesine yararlı ve yardımcı bir site kurdukları için teşekkür ederim.. Allah emeklerinize zeval vermesin.. Başarılarınız her daim kılsın inşallah..
Soruma gelince belki konumuzla çok alakasız ama Flexor Hocam ben https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t8554.html bu linkte evde dumbılla çalışmak için vermiş olduğunuz programların resimlerini hiç bir şekilde açamıyorum..herşeyi denedim ne firefox nede explorer açmıyo.. yardımcı olursanız çok minettar kalırım.. şimdiden teşekkürler..
bu programla başlamak niyetindeyim, ancak ısınma mevzusunda ne yapacağım konusunda bir fikrim yok, ip alıp atlasam alt komşu sinirlencek. salona zaten bir ağırlık sehpası bir de çalışma istasyonu almayı planlıyorum anlıyacağınız bir bisiklet alacak yerim yok, zaten alsam da çok sesli aletlere olduğundan ev arkadaşlarımı sabahın köründe rahatsız etmek istemiyorum. aerobik tipinde hareketleri de oldum olası sevmem.
anlayacağınız bu ısınma olayına bir çare bulabilmiş değilim. bu konuda bana bir fikir verebilirseniz sevinirim
not: siteyi epey araştırdım, ısınma konusuyla ilgili bişey bulamadım. gözümden kaçmışsa şimdiden özür dilerim.