Evde dumbell ile çalışma programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok başarılı bir konu olmuş, tebrik ederim. Benim evde 2 dumbellim var ve bu yöntemleri deniyorum, yararını görüyorum.

Cumartesi ve pazar günleri off olmasın bence cardio yap. Haftada 1 gün off olsun bence o da çarşamba olmalıdır :)

Herseye de yorum yapmasanız.
Mesaja 'bence' kelımesını ekledıgınızde sorumluluk almadıgınızı sanıyorsunuz ama her konuya her olaya bılıp bılmeden yılların tecrubesıymıs gıbı yorum yaptıgınızı goruyorum kı bu yanlıstır.

Sadece bu mesaja denk geldı bu tepkı, 13,14 yasındakılerın flexor hocanın programını yorumlamaya varacak kadar mesajlar atması forum selametı acısından hos degıl.

Adamın yapısını gecmısınız vs bılmeden kardıyo yap dıyorsun, yapıpta hacım alamadıgında flexora söverse ne olacak.
Yasını gormemıs olabılecegını ve sen sorusuna cevap verdın dıye senın mesajlarını takıp edebılecegını hatta sana hoca dıyebılecegını dusundun mu. Zamanında oldu bunlar forumda, 13,15 yasındakılere hoca gozuyle bakanlar oldu.

Dıger genel mesaj tavrına bakılacak olursa daha yazılacak cok sey cıkar ama dıyecegım sadece bıraz daha dıkkatlı davranmanı tavsıye etmek.

Oku, arastır, ogren, sporunu yap, bu sporda piş sonra tavsıyelerde bulunursun baskalarına.

Son düzenleme:
arkadaşlar 1.gün göğüs çalışıyorum göğüs için 4 tane farklı hareket var ben bu 4 farklı hareketleri gün içinde 3x8 halinde yapmammı gerekiyor yoksa sadece bir hareketi seçip 3x8 şeklinde yapsam olurmu 16 yaşındayım daha yeni başladımda bir günde 4 farklı hareket ve 3x8 set halinde yapınca ağır olmazmı :S

Bu program gerçekten güzel oluşturulmuş,fakat bir sorum olacak,bu programı uygularken karın egzersizleri mekik+alt karın en başta mı yapalım yoksa en sonda mı yapalım?örneğin sıralama koşu bandı,karın,göğüs,önkol ya da arka kol şeklinde mi olmalı?Teşekkürler..

Bu program gerçekten güzel oluşturulmuş,fakat bir sorum olacak,bu programı uygularken karın egzersizleri mekik+alt karın en başta mı yapalım yoksa en sonda mı yapalım?örneğin sıralama koşu bandı,karın,göğüs,önkol ya da arka kol şeklinde mi olmalı?Teşekkürler..

ağırlığa girmeden önce vücudun sakatanma riskini ortadan kaldırmak için ısınması gerekir.Bu nedenle ilk önce koşu bandıyla antrenmana başlamak daha iyi.Daha sonra gögüs ve kol çalışmalısın.Karın bölgesindeki kasları daha önce çalıştıtırsan gögüs ve kol çalışırken daha çabuk yorulursun.Daha iyi verim alman,karın hareketlerini daha iyi yapabilmen için en son karın kaslarını çalıştırmalısın bence.

Flexor hocam dumbbel french ve kickback hareketleri beni bitirdi 6kg ile nizami yapmaya çalıştım olmadı sonra 4kg yle denedim onda da zar zor tamamladım setleri. Ağırlık çalışmasına yeni başlayan bir kişinin bu hareketleri kaç kiloyla yapmasını önerirsiniz?

program

Sırt ve bacak hareketleri evde kısıtlı olduğu için eklemedim eğer sırt çalışmak istiyorsanız evin köşesine yada iki yatay stun arasına bir demir yaparsanız işinizi çözmüş olur

FleXoR bu bi program üzerinde senin yardımına ihtiyacım var..

Herkez 3 set 4 set giriyor ama benim programım 6 set ve 5 set 6-10 tek veya 10-12 tekrarlı 6 set ne için girilir ??

flexor hocam 1 aydir programinizi uyguluyorum vucudumdaki toparlanmayi ve omuzlarimin acilmasini ailem farketti cok memnunum fakat tek sorunum var goguslerimde, ayakta kaval kemiginin bulundugu kisimdaki kaslarda ve dirsegimin bilege dogru olan kaslarda ve trapezlerde simetri bozuklugu var traperlerde sol taraf digerlerinde ise sag taraf daha belirgin diger kisimlarda tam tersi durum soz konusu simetri sorununu cozmem icin verebileceginiz egzersiz veya tavsiye verirseniz sevinirim tesekkurler...

Yas:17
Boy:1.85
Kilo:70

Son düzenleme:
1.gün göğüsle kol yaptım diyelim peki bu çalışmanın toplam saati 1 saat mi olması gerekir.(forumda 1 saatenden fazla çalışmayın denmişte)

Herkese merhaba. bende yeni başladım bu spora..forumu takip ettim ve kadıkoyeden agırlık aldım ama kılosu 3,5 lira oldukca pahalı. sirkecide 1.5 ya da 2 liraya bulursanz hiç kaçırmadan alın derim.

bazı sabahlar zıpçık gibi yani sıkı kalkabilirken bazende sanki hiç salona flan gitmıomusum gibi vücudum bitik sönük kalkıyorum bunun sebebi nedir aradaşlar yemekleri düzenli ve salonada düzenli gidiyorum

Flexor seni tebrik ederim. Forumda defalarca sorulmuş bir soruydu bu. Artık yeni girip forumda arama yapmayanların gözlerine girer inşallah. Bir de evde supplement kullanmadan yapılabilecek basit bir beslenme programını da ben ekleyeceğim boş bir zamanımda.
İyi iş ;)

Merhaba ben futbol'a gidiyorum ama body'de yapmak istiyorum çok zayıfım 45 kiloyum ve 14 yaşındayım kendimi nasıl geliştirebilirim bir yardımcı olurmusunuz ?
bench_O

Bu programı uyguluyarak ne kadar zamanda gözle görülür bi değişim olabilir.

Back
Yukarı