evde fitness

ağırlıkları ayarlanabilir dumbell ve barbell , bench ve barfiks demirim var iyi bir programla güzel bi gelişim görebilir miyim? tavsiyeleriniz var mı?
1 2 ay salona gittim ama dershanemle uyuşmadığı için böyle yapmak isitiyorum

kankam herşeyi yapabilirsin ben sadece dumbella bile full body idmanı çıkartıyordum
kankam ilkönce omuzlarla başlıyordum ben dumbell shoulder dumbell yana açış öne kaldırış
sonra sırt yapıyordum dumbell row çift dumbell testere bide reverse grip dumbell row
barfikste yapabilirsin birini çıkarıp daha saglam olur
sonra gögüs gir kankacım
bench press yana açış
üst bench
sonra biceps gir
biceps curl
hammer curl
triceps kick back
scull crusher
trapezi bilegi halledersin en sona

kankam herşeyi yapabilirsin ben sadece dumbella bile full body idmanı çıkartıyordum
kankam ilkönce omuzlarla başlıyordum ben dumbell shoulder dumbell yana açış öne kaldırış
sonra sırt yapıyordum dumbell row çift dumbell testere bide reverse grip dumbell row
barfikste yapabilirsin birini çıkarıp daha saglam olur
sonra gögüs gir kankacım
bench press yana açış
üst bench
sonra biceps gir
biceps curl
hammer curl
triceps kick back
scull crusher
trapezi bilegi halledersin en sona
gayet güzel program en kısa zamanda başlarım sağol brom .d
peki evde yaparaken vücudunda iyi sonuçlar aldın mı ?

Ben yaklaşık 2 buçuk haftadır evde antreman yapıyorum güzel sonuçlar alıyorum kolum büyüdü Biceps tabi beslenme daha da önemli bol protein

gayet güzel program en kısa zamanda başlarım sağol brom .d
peki evde yaparaken vücudunda iyi sonuçlar aldın mı ?
VALLA KANKA SALONDA ÇALIŞIRKENDE İYİDİ EVDE Bİ BAŞLADIM HERGÜN İDMAN YAPARAK 4CM YUKARI ÇEKTİM SADECE GLUTAMİN KULLANARAK :d SONRA SALONA GEÇTİM TEKRAR AMA BEN
1 AY BİLEREK DEGİL ZORUNLU EVDE ÇALIŞTIM AMA BESLENMEM FENAYDI 10 YUMURTA HER ÖGÜN KARBONHİDRAT PROTEİN DİKKAT ETMİŞTİM
PARAM BİTMİŞTİ SINAV HAFTASIYDI DUMBELLARIM VARDI BENDE EVDE BAŞLADIM SADECE GLUTAMİN ALDIM
4 CM FALAN ARTTIRMIŞTIM

Evde salon ortamı oluşuyorsa tabii ki güzel sonuçlar alınır ama bence mutlaka bir arkadaşınızla birlikte yapmalısınız.Tek başına bir sakatlanma vb. durumda kötü şeyler olabilir Allah korusun.

Back
Yukarı