Evde Full Body Yaparak Kilo Almak

Arkadaşlar Selam Ben Kaslanarak Kilo Almak İstiyorum.(180Boy 51Kilo) Yaşımdan dolayı Spor Salonuna Gidemiyorum(13Yaş) Evde Bu Antrenmanı Yapsam Nasıl Olur(Haftada 4 Gün)
Midem Çok Büyük Olmadığı için Fazla Yiyemiyorum Beslenme Önerilerinizi Bekliyorum
Bügün Yediklerim
(Saat10)Kahvaltı:2Dilim Çavdar Ekmeği
60GR Hindi Füme
50Gram Lor Peyniri
2Yumurta Zeytinyağı ile yapılmış
(Saat 12) Antreman
(Saat 1) Fellas Protein Bar 40Gr
1Bardak Süt
(Saat 5) 100Gr Spagetti
200Gr Tavuk Göğsü
Daha neler yiyebilirim önerilerini bekliyorum
115Gram protein
133Gram Karb

Arkadaşlar Selam Ben Kaslanarak Kilo Almak İstiyorum.(180Boy 51Kilo) Yaşımdan dolayı Spor Salonuna Gidemiyorum(13Yaş) Evde Bu Antrenmanı Yapsam Nasıl Olur(Haftada 4 Gün)
Midem Çok Büyük Olmadığı için Fazla Yiyemiyorum Beslenme Önerilerinizi Bekliyorum
Bügün Yediklerim
(Saat10)Kahvaltı:2Dilim Çavdar Ekmeği
60GR Hindi Füme
50Gram Lor Peyniri
2Yumurta Zeytinyağı ile yapılmış
(Saat 12) Antreman
(Saat 1) Fellas Protein Bar 40Gr
1Bardak Süt
(Saat 5) 100Gr Spagetti
200Gr Tavuk Göğsü
Daha neler yiyebilirim önerilerini bekliyorum
115Gram protein
133Gram Karb
Miden büyük olmadığı için fazla yiyemiyorsun çünkü mideni hiç zorlamıyorsun :) Eğer kilo almak istiyorsan mideni genişletmelisin. Mide dediğin şey zamanla büyüyen ve küçülebilen birşey

Süt , yulaf , yumurta , domates , peynir , zeytin , baklagiller , meyve , sebze
Bunları tüket , internette araştır yazıyor örnek beslenme programları ve nasıl beslenmen gerektiği , kilo almak kolay , sağlıklı beslenmeye de önem vermen gerekiyor , iyi çalışmalar :)

Süt , yulaf , yumurta , domates , peynir , zeytin , baklagiller , meyve , sebze
Bunları tüket , internette araştır yazıyor örnek beslenme programları ve nasıl beslenmen gerektiği , kilo almak kolay , sağlıklı beslenmeye de önem vermen gerekiyor , iyi çalışmalar :)
Haftada 4gün Antreman yaparak clean bulk yapiyorum 2100 kalori alıyorum yetmezsse artticam

Back
Yukarı