Evde kendiniz de kolaylıkla Strap yapabilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mevsres
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mevsres

Üye
Strap'e para vermeyin derim, ihtiyacınız olan şey bir çift yeterli uzunlukta çanta kolonu veya o dokuya sahip kemer, iğne iplik ve bir adet Anne.

Anne yoksa eğer iğne yapabilecek Babaanne, Abla, teyze vs. :D

Fotoğrafta benim yaptıklarımı görebilirsiniz, o kadar kullanışlı ki anlatamam.

strap.jpg

halter ayakkabasına o kadar para vereceğine alaydın kendine bir strap :)

Halter ayakkabısı önemli bence, ona gerçekten para verilir. :)

Hatta yeni bir tane almayı düşünüyorum, Türkiye'de yok maalesef, bütün halterciler falan onu tercih ediyorlar, Nike'ın Romaleos 2 model ayakkabısı.

Squat için daha iyisi yokmuş öyle diyorlar, Türkiye'de olsa hemen alacağım ama yok maalesef.

Powerlifting için kemer falan da yok Türkiye'de, aradım bulamadım, gerçekten bu spor için yanlış ülkede yaşıyoruz.

Şöyle ABD'de falan yaşasaydık ne güzel olurdu, istediğimiz her şeyin her çeşidini bulabiliyoruz.

Hatta yeni bir tane almayı düşünüyorum, Türkiye'de yok maalesef, bütün halterciler falan onu tercih ediyorlar, Nike'ın Romaleos 2 model ayakkabısı.

Squat için daha iyisi yokmuş öyle diyorlar, Türkiye'de olsa hemen alacağım ama yok maalesef.

Powerlifting için kemer falan da yok Türkiye'de, aradım bulamadım, gerçekten bu spor için yanlış ülkede yaşıyoruz.

Şöyle ABD'de falan yaşasaydık ne güzel olurdu, istediğimiz her şeyin her çeşidini bulabiliyoruz.

Abd Amazon'un da 100 dolara olimpik trap barlar var. Ev kullanıcısı için 1 inçlik trap barlar bile var. Adamlarin kisi basi geliri zaten 50 60 bin dolar alim gucleri cok yuksek homegym kurmak orasi icin sudan ucuz

150 kg falan değilsen ki değilsin standart kemerler yeterli sadece çok gösterişli olmaz performans açısından farkı yok hatta ben evde çalıştığım zamanlar ağırlık kemerine ip bağlayıp dips kemeri gibi kullanıyorum
30 kg bağlamama rağmen kemer hala sapasağlam
harbinger öneririm piyasadaki ürünler içerisinde en kaliteli mallar o firmaya ai,spora ilk başladığım eldivende almıştım biraz yırtıldı ama hala kullanıyorum eldivenini

Back
Yukarı