Evde nasıl kalori yakabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lantis44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben diyete takviye olarak spor yapıyorum.Gün içinde 55-60dk arası kordinasyon bisikletim var evde sürüyorum fakat 250kalori yakmış oluyorum.Haftanın 6 günü bunu uyguluyorum bilmiyorum bu önemlimi ama öyle bir terliyorumki atleti sıktığımda su fışkırıyor resmen.

Konuya dönersek 250kalorinin çok az olduğunu düşünüyorum.Bunu 400kalori civarını çekmek istiyorum ama sadece bisiklet ile değil elimde sadece ip var bunun yanında evde kalori yakmak için başka hangi yöntemleri uygulayayım.Bisiklet sonrası ip atlayayım mı.

Not:Mekik ve Şınav hiç çekmiyorum başlasam mı ?

Ya bisikleti bırak kardeş belediyenin kurdugu parklarda koşu yap çok hızlı degil!! 15 dk olsun sonra eve gel 5x30 mekik çek ama işine yaramayabilir en iyisi fitness ;)

Ya bisikleti bırak kardeş belediyenin kurdugu parklarda koşu yap çok hızlı degil!! 15 dk olsun sonra eve gel 5x30 mekik çek ama işine yaramayabilir en iyisi fitness ;)

Bisikleti bırak derken neden bırak diyorsun sonuçta cardio için en iyi aletlerden biri değil mi.Yani bırakmak yerine haftada daha az yapıp diğer günlere senin dediğin gibi bir program eklemek daha mantıklı olmaz mı ?

öncelikle fitness calısmalrına baslamalısın ne kadar cok kas o kadar cok yag kaybı demektir cardio olarak evde yapabilecegin hiit calsımaları var ama kondüsyonunu bilmedigim icin birsey diyemiyorum suan aerobik tarzı seyler deneyebilirisin hem sıkılmazsın hemde farklılık olur senin icin fitness ın yanında birde beslenmene dikkat edersen sabırla iyi sonuclar alırsın

Back
Yukarı