Boy 185, kilo 76, ektomorf yapıdayım, göğüs ve karın bölgem yağlı, 0 barfiks ve nizami 5 şınav çekebiliyorum [
]
Kasım yada şubat celbinde askere gidicem biraz hazırlık yapmak ve genelde de fit olmak istiyorum
Evde direnç lastiği, 2 tane 5kg su şişesi, 2 tane 3kg dambıl, barbel niyetine sopa ayarladım kombinleyip bişeyler yapmaya çalışıyorum
Kendime uygun programlar araştırdım denedim son olarak aşağıdakini yapıyorum gün aşırı olacak şekilde
Yemek seçimine özen gösteremiyorum ne pişerse ondan yiyorum, sadece ölçüsüne dikkat edebiliyorum sağlıksız olanlardan pek yememeye çalışıyorum.
GÖĞÜS Bölgesi : Göğüs Press, Lastik Açış, Şınav(Diz üstü)
SIRT Bölgesi : Lastik Çekiş, Dambıl Çekiş, Deadlift
OMUZ Bölgesi : Overhead Press, Yana Açış, Lastik Arka Omuz
BACAK Bölgesi : Lunge, Squat
KOL Bölgesi : Barbel Curl, Triceps Skull Crusher
KARIN Bölgesi : Mekik, Bacak Kaldırma
Başka neler yapmalıyım? Ekstra ağırlık olarak su şişesi ayarlayabilirim, sabahları yürüyüşe koşuya çıkabilirim. Şuanda günlük aktivite 0

Kasım yada şubat celbinde askere gidicem biraz hazırlık yapmak ve genelde de fit olmak istiyorum
Evde direnç lastiği, 2 tane 5kg su şişesi, 2 tane 3kg dambıl, barbel niyetine sopa ayarladım kombinleyip bişeyler yapmaya çalışıyorum
Kendime uygun programlar araştırdım denedim son olarak aşağıdakini yapıyorum gün aşırı olacak şekilde
Yemek seçimine özen gösteremiyorum ne pişerse ondan yiyorum, sadece ölçüsüne dikkat edebiliyorum sağlıksız olanlardan pek yememeye çalışıyorum.
GÖĞÜS Bölgesi : Göğüs Press, Lastik Açış, Şınav(Diz üstü)
SIRT Bölgesi : Lastik Çekiş, Dambıl Çekiş, Deadlift
OMUZ Bölgesi : Overhead Press, Yana Açış, Lastik Arka Omuz
BACAK Bölgesi : Lunge, Squat
KOL Bölgesi : Barbel Curl, Triceps Skull Crusher
KARIN Bölgesi : Mekik, Bacak Kaldırma
Başka neler yapmalıyım? Ekstra ağırlık olarak su şişesi ayarlayabilirim, sabahları yürüyüşe koşuya çıkabilirim. Şuanda günlük aktivite 0