Evde program için yardım !!!

öncelikle selam arkadaşlar ben 15 yaşındayım sınıfımdaki arkadaşlarıma gore boyum kısa ve zayıfım boy 1.62 kilom 50 evde 2 adet 5 kg lik dambılım var barfix barım ve şınav mekik gibi şeyler için günlük nasıl bir program uygulayabilirim beslenme için ne onerirsiniz?

beslenme için et süt yumurta bol bol götür.
bir salona gidip hareketleri öğrenme imkanın yokmu?çünkü hareketleri anlatmak uzun sürer.ve doğru yapılmaları önemlidir.şöyle 1 ay gidip hareketleri öğrenirsen ondan sonra evde devam edersen daha sağlıklı olur en azından.hareketler yanlış yapılacak olursa sakatlık riski olabilir.

beslenme için et süt yumurta bol bol götür.
bir salona gidip hareketleri öğrenme imkanın yokmu?çünkü hareketleri anlatmak uzun sürer.ve doğru yapılmaları önemlidir.şöyle 1 ay gidip hareketleri öğrenirsen ondan sonra evde devam edersen daha sağlıklı olur en azından.hareketler yanlış yapılacak olursa sakatlık riski olabilir.
Hareketler hakkında bilgim var fakat günde ne kadar ve kaç kere ozellikle barfix onu oğrenmek istedim

Hareketler hakkında bilgim var fakat günde ne kadar ve kaç kere ozellikle barfix onu oğrenmek istedim

Başlangıçta 2x8 ağrılar geçtiğinde 3x8 yap bende öyle yapıyorum yeni başladım thums:

Buda barfiks ve şınav programı 6 haftalık:
http://forum.donanimhaber.com/m_36468363/mpage_1/key_/tm.htm

Mekiği hergün abartmadan setler yaparak çekebilirsin

Ağırlık egzersizlerini yaparken 1 gün ara bırak ki kaslarının kendini yenilemeye zamanı olsun.

öncelikle selam arkadaşlar ben 15 yaşındayım sınıfımdaki arkadaşlarıma gore boyum kısa ve zayıfım boy 1.62 kilom 50 evde 2 adet 5 kg lik dambılım var barfix barım ve şınav mekik gibi şeyler için günlük nasıl bir program uygulayabilirim beslenme için ne onerirsiniz?

Evde dumbell programı;

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html

Boyun için ip atla günde 15 - 20 dk atla ara verip bi 15 - 20 daha atlayabilrsn hatta.

Beslenme için öğün yemeklerinde karnını doyurmadan sofradan kalkma bolca ekmek ye.

Back
Yukarı