SiLeNtKiLLeR
Üye
Yasım:17
Kilo:58 Çok zayıfım Biliyorum

Boy:185
Benim Bildiğim Hareketler Mekik,Şınav,Barfiks,Birde Dambıl Ama Bunlar Sınırlı.
Fit Bir Görünüm Olucak Şekilde Antrenman Programı Önerirmisiniz.
Birdebenim Kilomda Metobolizması Hızlı Olan Birine Ne Tür Yemekler Yemeyi Önerirsiniz Çok Zayıfım İnsanlar Zayıfsın Dedıgı Zaman Resmen Dovseler Daha Iyı Olur Oyle Kalakalıyorum...
Yanlız Dedigim Gibi Evde Çalısıcam Çünki Etrafımızda Body Salonu Yok
Ama Barfiks Aldım 2 Tane 8 KG Lik Dambıl da Var
Forumu Aradım Bu Arada En Açıklayıcı Anlatan Flexor Hoca Olmus
Sizden Ricam Bana Yardımcı Olmanız İnsanlar Çok Zayıfsın Dedikleri Anda Bütüngünüm Mahfoluyor Denize Gittigim Zaman Bakan Yok (Tip Var Ama Vücut Yok Yasıtlarım Alıyor Kızları Gıdıyorlar Ki Girişken Olmama Ragmen Denizde 1 Tane Kız Ayarlıyamadım) Bu Arada Çok Azimliyimdir,Bu Konuda Hele Çok Fazla Azımlıyım Yapıcam Güzel Bir Vücut Tabi Sizin Sayenızede Olursa Olucak.
Şimdiden Herkese Teşekkur Ederim.
İyi Geceler.
Kilo:58 Çok zayıfım Biliyorum

Boy:185
Benim Bildiğim Hareketler Mekik,Şınav,Barfiks,Birde Dambıl Ama Bunlar Sınırlı.
Fit Bir Görünüm Olucak Şekilde Antrenman Programı Önerirmisiniz.
Birdebenim Kilomda Metobolizması Hızlı Olan Birine Ne Tür Yemekler Yemeyi Önerirsiniz Çok Zayıfım İnsanlar Zayıfsın Dedıgı Zaman Resmen Dovseler Daha Iyı Olur Oyle Kalakalıyorum...
Yanlız Dedigim Gibi Evde Çalısıcam Çünki Etrafımızda Body Salonu Yok
Ama Barfiks Aldım 2 Tane 8 KG Lik Dambıl da Var
Forumu Aradım Bu Arada En Açıklayıcı Anlatan Flexor Hoca Olmus
Sizden Ricam Bana Yardımcı Olmanız İnsanlar Çok Zayıfsın Dedikleri Anda Bütüngünüm Mahfoluyor Denize Gittigim Zaman Bakan Yok (Tip Var Ama Vücut Yok Yasıtlarım Alıyor Kızları Gıdıyorlar Ki Girişken Olmama Ragmen Denizde 1 Tane Kız Ayarlıyamadım) Bu Arada Çok Azimliyimdir,Bu Konuda Hele Çok Fazla Azımlıyım Yapıcam Güzel Bir Vücut Tabi Sizin Sayenızede Olursa Olucak.
Şimdiden Herkese Teşekkur Ederim.
İyi Geceler.