Hasanozz91
Üye
Evde vücut geliştirmek için barfiks bari ve değişmeli dambıl aldım ama nasıl bir program yapacağım bir türlü karar veremedim haftada 3 gün tüm vücut mu her gün 2 bolge mi calistirayim
Yaşım 16 boyum 174 kilom 75 hem kilo vermek hem de kas kazanmak için yapicam
kendim şöyle bir program yaptım sizce iyi midir
Pazartesi:
Barfiks- şınav- yerde dambilla bench press- yüksek sinav- dambil curl- konsantre curl- hummer- dambilla yana indirme bel hareketi
Çarşamba: Barfiks- şınav- squat- Lunges- kalf- dambil press- latarel- dambil front- bent over latarel
Cuma: şınav-barfiks- one arm dambil row- one dambil triceps- Dips- kickback- mekik- plank
6 hafta programını uyguladigim için her güne barfiks ve sınav ekledim onun dışında sizce nasıl değiştirilmesi gereken yerler var mi? Şimdiden teşekkürler
Yaşım 16 boyum 174 kilom 75 hem kilo vermek hem de kas kazanmak için yapicam
kendim şöyle bir program yaptım sizce iyi midir
Pazartesi:
Barfiks- şınav- yerde dambilla bench press- yüksek sinav- dambil curl- konsantre curl- hummer- dambilla yana indirme bel hareketi
Çarşamba: Barfiks- şınav- squat- Lunges- kalf- dambil press- latarel- dambil front- bent over latarel
Cuma: şınav-barfiks- one arm dambil row- one dambil triceps- Dips- kickback- mekik- plank
6 hafta programını uyguladigim için her güne barfiks ve sınav ekledim onun dışında sizce nasıl değiştirilmesi gereken yerler var mi? Şimdiden teşekkürler