Evde yaptığım antremanım!!

kujum

Üye
6 senedir spor salonlarında, zayıflamak amacıyla spor yaptım, her zaman bir pis boğaz olduğum için ne eridim, ne de fit bir vucudum oldu, hatta kondisyonum bile zayıftır, iki hızlı yürüyüm nefes nefese kalıyorum.

Yaklasık 6 aydır spor salonunu bıraktım, dışarı çıktım yürüdüm youtube videolarını izleyip egzersiz yaptım, düğünüm olacağı için çokta güzel kilo verdim, düğünden sonra yine saldım kendimi, artık bu gidişe dur demeliyim, 1 sene gibi bir zaman içerisinde istediğim kiloya inmek istiyorum, hem bebekte olursa bu kilolarla hiç başa çıkamayacağım..

Kendim klasik bir diyet yapıyorum, çok kalorili olmayan, makarna pilav türü şeylerin pek olmadığı, hamur işi tatlı zaten yok 1500 kalorilik karataya göz kırpan bir diyet yapıyorum.

şu sıralar çalışmadığım için evde kendi kendime bir liste yaptım, ona uyarak egzersizlerimi yapıyorum,listem şöyleki;

Yürüyüş 10bin adım(çok sıcak, yağmurlu veya karlı havada leslie ile yapıyorum genelde45-50 dk )

İp atlama 100-200 arası

Sumo squat 60- 100 arası

Lunge 50

deadlift 50

yan yatarak bacak açma 50+50

Kickback 30+30

Dumbıl arka kol 15+15

Bantla arka kol 15+15

Dambıl göğüs yana açış 30

Ayakta çapraz crunch 30

Cruch 50

Alt karın (ikı ayak indirip kaldırma) 20

Yerde yanlara cruch 50

Bantla yanlara esneme 100

Esneme

95 kiloya 168 boyum var, en büyük sorunum basenlerim, kalın bacaklarım ve kollarım, bu listeyle istediğim şekle gelirmiyim sizce ve bu antreman listesinin sırasında bir promblem veya bana öneriniz var mı?

Back
Yukarı