Yaşım 27 annem yavaş yavaş baskı yapmaya başladı artık kız bakıyormuş bana (sanki pazardan bi mala bakar gibi) Benden çok evlenmemi o istiyor.. şuan benim hayatımda biri yok evlilik yapacak düzeyde diyim .. ben ilişkilerde sadık bir insanım sevdiğim bir ikişiye değer veriririm uyumluyum dur ama işin içine evlilik girince herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar .. bende senin gibi rahatıma düşkün bir insanım rahat yaşamayı kimseye hesap vermeyi seven bir insanım bu hayatta kendi işimin patronuyum ve mutluyumda ... bana gamsız derler hiç bir şeyi kafama takmam sallamam olan olmuştur zaten ama olacaklara önlem alırım.. birde işin içine bu spor girince bizim gibi aktif olarak yapım devamlı antreman ve beslenerek geçiriyoruz pek başka şeylere zaman kalmıyor .. Olduda ben evlendim eve gittim ve akşam yemekte mantı börek patlıcan kabak var.. valla kavga sebebi

yani demek istediğim arkadaşlar eşimizi iyi seçmeleyiz bu konulara hassas olacak kişiler olmalı akşam tavuk sotemizi salatamızıı hazırlamalı beslenmemize uyum sağlamalı ... kadın mutlaka ilgi alaka ister çozğumuz işten 6 da çıkıp 7 de idmana gidip akşam 9da 10da eve gidiyoruz devamlı olarak haftada 5*6 gün bunu hiçbir kadın kabullenemez.. ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış biraz bazı şeylerden fedakarlık edip hatunu şımartmak lazım hediyeler takılar vs gibi kadın ruhunu aza çok biliyoruz ama benim gönlüm az çok spor yapan bir kız olması ... o zaman tadından yenmez ..
Benim hatun hayatım shakein hazır omletin hazır demelş hayatım bak squat yapıyorum nasıl oluyor demeli ... ben beöyle biriyle evden başka biryerde bile antreman yapmam be

bir odamı çeviriim salona .. benim demek istediklerim bunlar, ALLAH hepimizi hayırlı namuslu ahlaklı iyi huylu eşler nasip etsin inşallah .. amin. ..