• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

EVROLD İZMİR FESTİVAL FOTOLARI 2006 69KG

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

İyi vücudun kilosu olur mu arkadaşlar???
69 kilo için iyi vücut diyorsunuz...
Vücut geliştirme yarışmalarındaki sikletleri biliyorsunuz.
Tüy siklete kadar iner sikletler 65 kilo sanıyorum tüy siklet.
69 kiloluk müsabık bir vücut, gerçekten güzel, başarılı bir vücut, ama 69 kilo için diye ekleme yapmak enteresan.
Boy belli ki 1.60 civarında, üst bacaklar ve omuzlar çok güzel.
Özellikle omuzdaki definisyon harika.
Sırt kalınlaşmalı bence, kol detayı çok iyi ama hacim ister.
Alt bacaklarda üst bacaklara yaklaşırsa yarışmalarda tehlikeli bir vücut olur.
Tebrikler.

evren sarsilmaz olmasi gerek adi...

narlidere de ki yarismada 3. olmustu yanilmiyorsam, hatta 4. olan Hasan Aydin o yüzden kuliste duvarlari yumruklamisti .. görkem gürsoy da 6. olmustu o yarismasada..

ordaki yarismacilar arasinda da kilosu aen düsük olandi evren.. ama hem pozlari karizmatikti, hem vücutu simetrik...

gelecek vaadeden bi vücut

... bu işi sadece kilo alma mantığı üzerine düşünen arkaşlar varsa hala iyi baksınlar bence... gerçek body budur bence hem simetrik hemde estetik... gerçekten güzel...

hem simetri hem estetik hem de irilik. bence bodybuilding budur. tabiki insanlar bodyci değince biraz da heybetli vucut görnek istiyorlar. bu arkadaşın simetrisi çok hoş güzel de duruyor ama küçük duruyor......

hernan77 dedi:
hem simetri hem estetik hem de irilik. bence bodybuilding budur. tabiki insanlar bodyci değince biraz da heybetli vucut görnek istiyorlar. bu arkadaşın simetrisi çok hoş güzel de duruyor ama küçük duruyor......

Küçük değil bu adam, boyu kısa ama asla küçük değil.
Bu adam 8-10 kilo alsa, normal bir insanın yağ oranında olur.
Yani 1.62 civarında bir boyla 77-79 kiloda normal yağ oranında bir adam olur.
1.62 boyda 77 kilo 1.80 boyda 100 kilo gibi bir görüntü verir, anlayacağınız bu adam normal şartlardaki bir bodycinin yanında boyunu hesaba katmazsak korkutucu bir adam.
Ciddi söylüyorum bunu, resme aldanmayın, etten kemikten görseniz bir adım geriler, takdirle izlersiniz.
Bu profesyoneller içinde böyle, Muhammed Makkawy, meşhur IFBB prosu, 1.62 boyundaydı, giyimli ufacık dururdu, ancak sıradan insanlarla yan yana resimlerini görünce adamdaki kas kütlesi belli oluyordu.
Benim bu olaya yaklaşımım bu şekilde, farklı bir görüş olarak belirtmek istedim.

CEMS22 dedi:
... bu işi sadece kilo alma mantığı üzerine düşünen arkaşlar varsa hala iyi baksınlar bence... gerçek body budur bence hem simetrik hemde estetik..

Aynen katılıorm çok güzel anlatmışsın ;)

estetik bi yapısı war vücudun bu boyda bu kadar estetik olması harika bişey bide kişi hakkında biraz daha bilgi werirseniz bizde tanıyalım

bende tebrik ediyorum çok güzel bir vücut yapmış ya helal olsun süper tam plajlık abi yaaa bitim antalyada plajda böyle olduğumu hayal ediyorum bakarken çok gaza geldim süper sıkı çalışmaya başladım offf bitim maşallah diyelim

su an su ürünleri mühendisi olarak calışmakta yakın dostlarımdan ( üvey abim ) suplemete tamamen karşıydı cok sıkı diyet uygular akşam 10 da yataktadır biz otururduk o gider yatardı herşeyi planlı biri sanırım bu duruma gelmesindeki en buyuk etmenler hırs ve taviz vermediği kuralları şuan çalıştığı yerde salon bulamadığından çalışamamaktadır fakat hafta sonları prıfesyonel dalgıçlık yaptığından sanırım resimlere yakın bir vücudu var ....
yaşadığımız sürece evde pirinç makarna tavuk göğsü ciğer hiç eksik olmadı ha birde şalgam hastasıdır :)

Back
Yukarı