• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

EVROLD İZMİR FESTİVAL FOTOLARI 2006 69KG

tebrkler valla cok qüzel

Sevgili kardeşim Evren seninle gurur duyuyorum. Yine ucundan tutarak başladığın bir konu ve yine son noktaya kadar ulaştın. İki yıldır benide engin bilginle yetiştirip mükemmel bir forma ulaştırdığın ve değerli akedemik bilgilerini benimle paylaştığın içinde buradan teşekkür ederim. Bu sporla uğraşanlara örnek olman ve hiç bir steroid kullanmadan bu forma ulaşman gerçekten mükemmel. Görüntülerinde paylaşımdamı bilmiyorum ama onlarında çok faydalı olacağına inanıyorum.

Uğur SARSILMAZ

steroidmi :) ben evrenin abisiyim. şu an öğrencisi. %100 naturel bu vücut. Kendisini tanıyanlar, bu özelliğinin vücudunun mükemmel gelişiminden ziyade asıl övüntüyü hakkeden yanı olduğunu bilir. Bu steroid konusunada tamamen karşıdır. Merak ettiğiniz birşey olursa onun adına yanıtlayabilirim. Kendisi çok aktif bilgisayar kullanıcı değil teknik imkansızlıklardan dolayı. Saygılar.

Back
Yukarı