buraya ek olarak çoğu insan cretinin bir çeşit amino oldugunu ve vucut tarafındanmastertrainer dedi:flexor da benim gibi işin magazinsel kısmına meraklı bir insan belki o da biliyordur ama ben yinede yazayım.creatinin bulunuş hikayesini:
creatini keşfeden profesör amcamız salonda antrenman yaparken streoid kullananlara kafayı takıyor.arkadaş diyor ben öyle bir madde bulacağım ki streotin etkisini aratmasın.araştırıyor ve creatine monohydrate yi buluyor.bu olay almanya da gerçekleşiyor.daha sonra amerikalılar bu üründen daha etkili olan KRE-alkaliyni keşfediyorlar.kre alkaliyn kretainden daha etkili ve kasa kan toplatma özelliği olan bir madde.doğal yoldan vücuda bi-karbonat alındığında oluşuyor.yan etkisi ise ülser...yine bizim prof.kızıyor bu işe.çalışmalarına amerika da devam ediyor bir kaç bilim adamıyla beraber bu seferde NO2 yi buluyorlar.tabii ona karşıda piyasay NOX3çıktı bile....
antrenman programın zaten verdik.gelişmek istiyorsan 45-60dk idman yap.sabırlı ol.kası inşaa eden en etken madde hormondur.beslenme bölümündeki hormon arttrıcıları okuyabilirsin...
Excursion dedi:Arkadaşlar bende biraz fikir değişikliği kafa karışıklığı gibi birşey oldu. Malum yaz geldi, ve ben yağlıyımşimdi diyorum hazır yaz gelmişken, bir definasyona girsem mi? Body building hayatımda 3. ayıma girdim. Gerekli fatburnerları da temin edebilirim Xenadrine falan. Ancak bende daha hacim yok, ortaya çıkaracak kas yok. Bunlar olmadan definasyona girmek ne kadar mantıklı? Definasyon olucak sağlam bir diet de olucak tabii ki. Evet arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafam çok karışık :cry: