Merhaba sevgili forum üyeleri,
kendi antrenman günlügümü burada sizlere paylasmak istedim. Kisacasi kendimi bahsedegim yasim 21 , kilom 82, boy 178
ölcülerimi suan bilmiyorum en kisa zamanda paylasarim. Ölcü tutma gibi bir huyum yok zaten
Adam akilli bu sporu yaklasik 1 seneden beri yapiyorum. Spor gecmisim yok. Gecen sene fazla kilolarimdan kurtuldum. 107 kg dan 78 kilo düstüm. Yag oranim o zamanlar >30% falandi. Kilo verdikten sonra tipik 3lü sistemli calisiyordum. Salonda Crossfit antrenman imkani yeni cikti. Haftada 2 gün Crossfit ve 2 gün Agirlik yapiyorum. Onun haricinde bos vaktimda yüzüyorum.
Hedefim hacim kazanmak ve az biraz al karinda yag toplanti onlari eritmek isitiyorum.
Crossfit antreman 9-10 kisi ve hoca ile calisiyoruz. Her hafta degisik idmanlar deniyouz. 60 saniye'de bir diger parkura geciyoruz. Aralarda 30 saniye dinlenme var.
Örnek antrenman olarak
1. Clean & Press
2. Kettlebell Swings
3. Tekerlek kaldirma
4. Burpees
5. Tekerlek kaldirma
vb
Haftanin diger günler agirlik idmani var. Full vucüt calisiyorum.
1. Squat
2. Deadlift
3. Bench veya Dumbell Press
1. Shoulder press
2. dar tutus LattPulDown
3. Dips
4. BarbellCurl ve Hammer Curl
Genelikle cok agirlik az tekrar deniyorum 6-8 reps.
Antreman günleri ise söyle
Pzt: Off
Sali: Corssfit
Crsmb: Agirlik
Persembe: Off
Cuma: Agirlik
Cmts: Off
Pzr: Crossfit
Crossfit günleri haric yag yakimi icin diyet uyguluyorum.
Suplement olarak pek fazla birsey kullanmiyorum. Dolapta bi ara heveslenip aldigim Olimp ZMA var onu kullaniyorum
Cuma günü detayli programi yazacam. Simdilik bu kadar
bench_Obench_Obench_O
kendi antrenman günlügümü burada sizlere paylasmak istedim. Kisacasi kendimi bahsedegim yasim 21 , kilom 82, boy 178
ölcülerimi suan bilmiyorum en kisa zamanda paylasarim. Ölcü tutma gibi bir huyum yok zaten

Adam akilli bu sporu yaklasik 1 seneden beri yapiyorum. Spor gecmisim yok. Gecen sene fazla kilolarimdan kurtuldum. 107 kg dan 78 kilo düstüm. Yag oranim o zamanlar >30% falandi. Kilo verdikten sonra tipik 3lü sistemli calisiyordum. Salonda Crossfit antrenman imkani yeni cikti. Haftada 2 gün Crossfit ve 2 gün Agirlik yapiyorum. Onun haricinde bos vaktimda yüzüyorum.
Hedefim hacim kazanmak ve az biraz al karinda yag toplanti onlari eritmek isitiyorum.
Crossfit antreman 9-10 kisi ve hoca ile calisiyoruz. Her hafta degisik idmanlar deniyouz. 60 saniye'de bir diger parkura geciyoruz. Aralarda 30 saniye dinlenme var.
Örnek antrenman olarak
1. Clean & Press
2. Kettlebell Swings
3. Tekerlek kaldirma
4. Burpees
5. Tekerlek kaldirma
vb
Haftanin diger günler agirlik idmani var. Full vucüt calisiyorum.
1. Squat
2. Deadlift
3. Bench veya Dumbell Press
1. Shoulder press
2. dar tutus LattPulDown
3. Dips
4. BarbellCurl ve Hammer Curl
Genelikle cok agirlik az tekrar deniyorum 6-8 reps.
Antreman günleri ise söyle
Pzt: Off
Sali: Corssfit
Crsmb: Agirlik
Persembe: Off
Cuma: Agirlik
Cmts: Off
Pzr: Crossfit
Crossfit günleri haric yag yakimi icin diyet uyguluyorum.
Suplement olarak pek fazla birsey kullanmiyorum. Dolapta bi ara heveslenip aldigim Olimp ZMA var onu kullaniyorum

Cuma günü detayli programi yazacam. Simdilik bu kadar
bench_Obench_Obench_O