SporiumSaltuk
Üye
Lise boyunca kilolu olmam, kilonun verdiği birçok dezavantaj ve yaklaşmakta olan ciddi bir şeker hastalığı problemi nedeniyle başlıktakş adından da anlaşılacağı üzere baya sağlam ciddi ve yorucu bir antenman sistemine başlamaya karar verdim. Kasım ayına kadar üzerimde ki ham kiloları atıp yeni sezona ortalama başlamak istiyorum. Elbette henüz olmadığım ve olmak istemediğim bu şeker problemini kalıcı olarak engellemek.
Bu süreçte aşağıda ki antrenmanları yarından itibaren yapıyorum:
Her Sabah 08:30 - Yaklaşık 3.5 km tempolu yürüyüş (RuntasticPRO kayıtları tutulacak)
Her Öğle 13:00 - Focus T25
Her Akşamüstü 17:00 - Insanity: MAX30
Verilerim:
Kilo: 115.6
Boy: 1.67
Yağ oranı yüksek, obezite sınıfı
*Güne 2 bardak limonlu su ile başlanacak.
*Focus T25 ten yarım saat kadar önce Türk kahvesi
*Kahvaltı bazen haşlanmış yumurta bazen sade yulaf ezmesi, sütlü
*T25 ve Insanity arasında gajolu bir kase yoğurt
*Insanity sonrası sebze yemeği veya salata
*18:30-19:00 a kadar yemek faslı bitecek
*Akşam yemeği sonrası Glifor adı verilen ilaç (doktor onaylı)
Önümüzde ki 2 ay içinde çok sıkı bir disiplinle vücudumda OHAL ilan ediyorum. T25 ve MAX30 bittikten sonra 100 kilo barajının altına düşünce önümüzdeki yaz aylarına kadar yine günde çift antrenmanla bu programları bitirip yaza hazır olmak istiyorum, sırasıyla:
FOCUS T25 - INSANITY MAX30
INSANITY - P90 ve P90M HYBRID
P90X ve P90X+ HYBRID - P90X2
INSANITY ASYLUM VOL1-2. - P90X3
Hadi bakalım sonumuz hayır olsun hergün veya 2 günde bir fırsat buldukça kalori,kilometre,kilo,su ihtiyacı vs elimde ki bütün bilgileri günlük olarak paylaşacağım. Elbette ekstra tavsiyelerinizi de bu konu altında paylaşabilir veya benle birlikte başlayabilirsiniz arkadaşlar.
Not: Moderatörden ricam yanlış yere başlık açtıysam affola doğru yere taşınmasını arz ederim. İyi günler.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu süreçte aşağıda ki antrenmanları yarından itibaren yapıyorum:
Her Sabah 08:30 - Yaklaşık 3.5 km tempolu yürüyüş (RuntasticPRO kayıtları tutulacak)
Her Öğle 13:00 - Focus T25
Her Akşamüstü 17:00 - Insanity: MAX30
Verilerim:
Kilo: 115.6
Boy: 1.67
Yağ oranı yüksek, obezite sınıfı
*Güne 2 bardak limonlu su ile başlanacak.
*Focus T25 ten yarım saat kadar önce Türk kahvesi
*Kahvaltı bazen haşlanmış yumurta bazen sade yulaf ezmesi, sütlü
*T25 ve Insanity arasında gajolu bir kase yoğurt
*Insanity sonrası sebze yemeği veya salata
*18:30-19:00 a kadar yemek faslı bitecek
*Akşam yemeği sonrası Glifor adı verilen ilaç (doktor onaylı)
Önümüzde ki 2 ay içinde çok sıkı bir disiplinle vücudumda OHAL ilan ediyorum. T25 ve MAX30 bittikten sonra 100 kilo barajının altına düşünce önümüzdeki yaz aylarına kadar yine günde çift antrenmanla bu programları bitirip yaza hazır olmak istiyorum, sırasıyla:
FOCUS T25 - INSANITY MAX30
INSANITY - P90 ve P90M HYBRID
P90X ve P90X+ HYBRID - P90X2
INSANITY ASYLUM VOL1-2. - P90X3
Hadi bakalım sonumuz hayır olsun hergün veya 2 günde bir fırsat buldukça kalori,kilometre,kilo,su ihtiyacı vs elimde ki bütün bilgileri günlük olarak paylaşacağım. Elbette ekstra tavsiyelerinizi de bu konu altında paylaşabilir veya benle birlikte başlayabilirsiniz arkadaşlar.
Not: Moderatörden ricam yanlış yere başlık açtıysam affola doğru yere taşınmasını arz ederim. İyi günler.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi