fırsat ürünü 20 kg çantalı dambul seti 55 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boy59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ilan değil sadece satış sitesi önermiş arkadaş..sitede satış hala devam ediyor

Bence bu tarz ürünleri internetten sipariş verirken kargo ücretini mutlaka öğrenmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Sonra bir süprizle karşılaşmamak için.

Fiyatı 55 lirayken siparişi verdim. Ek olarak 10 lira kargo ücreti var. Toplamda 65 liraya bana gelmiş oldu. Ertesi gün kargoya verildi. Ürün biraz geç geldi. Esport yetkilileri vaktinde kargoya verdiler. Geç gelmesinin tek sebebi UPS kargonun adresimi bulamayışıydı. Ürün şu an elimde. Bir vücut geliştirme salonunda zaten spor yapıyorum. Bunu evde boş zamanlarımda takılmak için aldım. Hoşuma da gitti. Çantası da güzel ancak sağa sola taşımanız için ağır. Nihayetinde 20 kg. Üşenmedim evdeki hassas terazi ile ölçdüm. Hepsi normal değerinden biraz daha ağır. Daha hafif olmasından çok daha iyi. Örneğin 2.5 kg takriben 2.8 kg gelebiliyor. 1.5 kg takriben 1.7 kg gelebiliyor. Almayı düşünen sporseverle tereddüt yaşamadan tavsiye edebilirim.

Ürüne yapılan yorum

geçenlerde 52 liraya kargo dahil bir sitede satılıyordu.marka adler olması lazım.geçen gün bir arkadaşım aldı ve birkaç hafta sonra kullanamıyorum diyerek 45liraya sattı.

Back
Yukarı