Kardesim başlık zaten insani güldürmek için yetiyorBu sahtekar herifi zerre miktarda sevmem, steroid kullandığı için değil, kullanmasına ragmen insanları doğalım deyip kandırdığı için. Ayrıca bu fıstık ezmesine bu kadar para veren de en az meteroid kadar saftır, kimse kusura bakmasın. Herif iki kutu fıstık satacam diye şekilden şekile giriyor. Ayrıca cenk hocacık'tan da nefret ederim, o kadar çocuğun kandırılmasına göz yumuyor. Herkes sordu hocam bu adam doğal değil de mi söyleyin artık çıksın foyası meydana diye çıkıp diyemedi evet steroidli inanmayin paralarınızı hayallerinizi çalıyor diye, doğal dedi kaç sefer kendi bile inanmayarak. Allah hakedenlerin cezasını verecektir inşallah...
Ona lafım yok meter personal trainerlik yapabilir geçimini burdan sağlıyordur program yazarsa alır parasını ama sevmediğim nokta doğalım diyor vücuduna bakıyorsun az uz bu isleri bilen anlar steroid olduğunu. Anlamayan acemi gençler (hayalleri var meter gibi olacaklar) bu adam gibi olmalıyım deyip dünyanın parasını veriyor buna. Ahlaklı bir insana, bir sporcuya yakışmaz gençleri kandırıp paralarına göz dikmek.... Bir de cenkin peşinden giden o ne derse yapacak on binlerce kişi var. Cenk de göz yumuyor meterin dogalım yalanlarına. Işin en kötü noktası da meterden program alanlar onun gibi olamayınca, bekledikleri mucizeyi göremeyince bu spordan soğuyor ama bu sırada götürüyor paraları bu sahtekar...Cenk Hoca'yı da takip eden biriyim. Yani şimdi bilemeyiz aralarında neyin nasıl döndüğünü. Sonuçta bi dönem beraber çalıştılar. Kimse kimsenin ekmeğiyle oynamak istemez bence bu yüzden sessiz kalıyor olabilir. Ayrıca Meter Mevsimler'in hiç ama hiçbir bilgisi yok diyemeyiz. Vardır elbet. Ama nasıl diyeyim yeni başlayanlar zaten saman yese gelişir. Onlara belki 2-3 ay faydası olur. Ki bu adamlar da bakın bu site var, internet var, çeşitli forumlar var yani okusun kardeşim. Ben bile okuyarak, araştırarak birçok şeyi öğrendim. Bu spor böyledir. Onu önemsersen o da seni önemser. İnsanın kendi vücudunu tanımadan başkasından yardım alması da saçmadır bana göre. Personal Trainer dediğin adam genel beslenme planı çıkartır, hareketlerin mantığını kavramana yardımcı olur. Gerisi sana kalır.
Meter Mevsimler de bunu yapıyordur zaten.
Ben de zamanında hiçbir şey bilmiyorken yanlış taktikler aldım hocalarımdan. Nitrofull önerdiler aldım. Ama şimdi salonlarına dahi gitmiyorum.
Olay bilinçlenmeyle alakalı.
Ona lafım yok meter personal trainerlik yapabilir geçimini burdan sağlıyordur program yazarsa alır parasını ama sevmediğim nokta doğalım diyor vücuduna bakıyorsun az uz bu isleri bilen anlar steroid olduğunu. Anlamayan acemi gençler (hayalleri var meter gibi olacaklar) bu adam gibi olmalıyım deyip dünyanın parasını veriyor buna. Ahlaklı bir insana, bir sporcuya yakışmaz gençleri kandırıp paralarına göz dikmek.... Bir de cenkin peşinden giden o ne derse yapacak on binlerce kişi var. Cenk de göz yumuyor meterin dogalım yalanlarına. Işin en kötü noktası da meterden program alanlar onun gibi olamayınca, bekledikleri mucizeyi göremeyince bu spordan soğuyor ama bu sırada götürüyor paraları bu sahtekar...
Aynen katılıyorum dostum, biz bunları yazsak bile yine gidip metere birsürü para kazandıracaklar. Ben araştırmayı keşfettiğim an çok büyük değişimler yaşadım. Sürekli araştırdım bilmediğim veya lazım olacak ne varsa öğrenmeye çalıştım hâlâ devam ediyorum. Konuşmanın başında dediğin gibi araştırmak cok önemli ve araştırmıyorlarsa bırak iyi yerlere gelmesinler. Cahil olmak değil ama cahil kalmak onların seçimi...Sonuna kadar haklısın. Ama şu sporda mucizelere inananlar bence bir yerlere gelmesin zaten. Yani 2 kaşık fıstık ezmesiyle bomba gibi bir antrenman çıkarabileceklerine inanıyorlarsa bizim söyleyecek bir şeyimiz yok. Çünkü bakın biz bile bir sürü başarısızlık yaşıyoruz. Her antrenman gelişim olmuyor bazı antrenmanlarda sadece gerilediğimiz günler oluyor. Ama biz mucizelere inanmıyoruz.
Ben bir sıkıntı olduğunda hocama danışıyorum, cevabı kafama yatmıyor gelip burada konu açıyorum, araştırıyorum. Bu site ücretli değil, gayet fit vücutlar çıkar bu yazılardan.
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Biz ne kadar dil döksek, isyan etsek de bu tarz adamlar bu işlerden para kazanacaktır.
Unutmayalım ki protein tozunun ilaç, bilgisi olanın değil; steroidle kas yapanın hoca olduğu bir ülkede yaşıyoruz.