mrthr35
Üye
merhabalar, ekim ayından beri ağırlık çalışamıyorum bel fıtığı nedeni ile, 4 ayı geçen sürede vücudum çok hantallaştı ve yağlandı, az az gidip formumu korumaya çalıştım bir süre ama zorladı yinede yaklaşık 1.5 2 aydır hiç ağırlık yapmıyorum kardiyo da yapmıyorum bu sürede multivitamin ve omega 3 takviye kullandım belki iyileşme sürecinde faydası olabilir diye. 15 gün fizik tedavi gördüm ısıve elektrik verip bel çekme makinesine bağladılar. durduk yere hiç ağrım olmuyor,işteykende rahatça çalışıyorum hatta.şubat gibi yavaştan yeniden salona dönüp 1 ay adapte etmek fikri var kendimi, ilk 1 ay haftda 2-3 gün kardiyo ve bel bacak kalça güçlendirme ağırlıklı düşünüyorum, daha sonrasında da ağırlığa dönebilirsem mecburen hafif kilo ve kası hissederek biraz daha fazla tekrar ile çalışabilirim ki bazı araştırmalarda çok yüksek ağırlık kısa tekrar ve hafif ağırlık fazla tekrar arasında fark olmadığını okudum belki doğrudurda. 1 şubatta dondurduğum üyeliği açtırmayı planlıyorum. varsa fıtık problemi yaşayıp tekrar dönebilenler yorum ve öneride bulunabilirlerse sevinirim.