başkalarını yanlış yönlendirmemenizi öneririm. ben 2 aydır o spor salonuna gidiyorum ve çok memnunum. Salonumuzda kel bir adam yada hoca yok

fatih ve uygar isimli 2 tane hocamız var ve çok bilgili, cana yakın insanlar. Ben 2 aydır gidiyorum kimse bana ürün almak istermisin ürün al tarzından birşey demedi. Kareteci çocuklar meselesini çok abartmışsın. Akşam saatlerinde yan tarafta kareteci küçük cocuklar oluyor fakat hiç bizim tarafa geçtiklerini ve ellerinde dumbbelller ile filan koştuklarına şahit olmadım. Bench presste 20 dk sıra bekledm demişsin daha ben bench presste sıra olduğınu hatırlamıyorum. Ayrıca salona kattiyyen galoşsuz girmek yasaktır fatih abi gördüğü yerde uyarır affetmez salona yeni yerleri kaplattılar temiz tutmak konusunda çok titizler. kalorifer konusunu bilmiyorum ben yazın başladm ama onu da denicez artık

salon pek kalabalık değil fakat akşamları 8 den sonra biraz yoğunluk oluyo ben bu aralar dershaneden çıkıp geliyorm 4-4.30 civarı 2 kişi çalışıyo sadece.
Ayrıca birdaha dikkat çekmek isterim ki uygar hoca ve özellikle fatih hocam işi bilen, bu sporun hakkını veren kişilerdir. Ayrıca pis dediğin salonu fatih hoca kendi elleriyle siliyor temizliyor

İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
İyi forumlar
Oncelıkle amacım hıcbırsekılde bu kurumu yada calısan emek veren arkadasları karalamak degıldır, bu konuda kımsenın kalbını de kırmak ıstemem ahını da almak ıstemem ama burası madem forum ben de ızlenımlerımı paylasmak ıstedım..Ben ızlenımlerımden bahsettım salonun yenı kaplamasını vs de bılmem. Ama senın yazdıkların sankı bıraz reklam kokuyorhyper_
bilkentcenter,vamos, atlantıs gıbı yerlerden sonra burası benı bunalıma soktu dıyebılırım. Burda kı eksıklıklerı madde madde yazıp acıklamak ısterım:
1-) Hoca olarak gecınen ınsanlar bılgısız her yasta kı ınsanlara aynı programa yazp masada ellerınde telefonlarıyla oturup oynuyorlar..ben cogu yenı baslayan kardesımın hareketlerı yanlıs yaptıklarını gordugum halde bu hocaların mudahelelerını gormedım yaptıkları tek sey program yazmak senın programını da az cok tahmın edebılıyorum o yuzden ılgıden kastım profesyonel bır ılgıdır ılerde paran oldugunda daha ıyı yerlere gıttıgınde demek ıstedıgımı anlayacaksın. Kısacası hocalar ya masada ya da dısarda ıcerde kafalarına gore takılıyorlar. Bu sırada ben orda kı hoca olarak gecınenlerın vucudunda vucud anlamında hıcbırsey gormedım

aynı sekılde bu ısı yapabılmelerı ıcın ellerınde lısanslarının olmadıgını da dusunuyorum cunku cag dısı bır program hazırladıkları 50 kg'lık adama yazılan programla 70 kg lık adama yazılan da aynı

ve aynı urunlerı satmaya calısıyorlar.
2_) Kesınlıkle pıs bır yer fatıh abın kendısı ellerıyle temızlemesı salonun pıs olmadıgı anlamına gelmıyor demek hocalarını cogu kez dısarda ıcerıye ıcerıden dısarıya ayakkabılarıyla gırerken ben gordum..
3) ben gıttıgımde Kıstı ve rezalet bır soguk vardı ıcerıde agzımızdan cıkan hava duman gıbı cıkıyordu ıcerıde

kalorıfer yanmıyordu.. ıcerıde kı herkes sıkayetcıydı bu durumdan..kafa_
1 ay ıcerısnde 2 kez hasta oldum son gıdısımdı zaten bu olay..
kısı beklemene gerek yok,1-2 haftaya sogu hıssedersın ılıklerınde..
Senın yazdıkların gercekten reklam kokuyor, buraya kayıt yaptırmayı dusunen arkadasları hangı gunler ve saat kac gıbı spora gıtmeyı dusunuyorlarsa o saatlerde zıyaret etmelerını,hocalarını(!),temızlıgı(!),kalabalıklıgı,karetede ki gereksız kalabalıgı bızzat gozlemlemelerını tavsıye edıyorum 20-30 tl fazla para verıp pesn daha ıyı yerlere gıdılmesını onerırım..bench_O