• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

FasT - Yaş 16 - Kilo 60 - 5 ay -

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FasT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FasT

Üye
5 aydır salonda çalışıyorum. Okul yüzünden düzensiz ve isteksiz çalıştım bazen 2 gün bazen 3 gün gittim. Hocam 5 gün gelmemi söylemişti bana. Beslenmeme pek dikkat edemesem de proteinli besleniyorum(her sabah yumurta). Beslenmemde takviye kullanmıyorum. Mekik çalışmıyorum. Ölçü vermek istemiyorum aslında yalancı çıkartanlar var ama soranlar da var, mesaj kirliliği olmasın. Yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin...
Boy : 170
Kilo : 60
Omuz : 117
Kol : 36
Göğüs : 100

Resimleri eskiden yeniye ekledim..
Not : Resimler soğuk çekilmiştir.

Eklentiler

• dasd.JPG
    dasd.JPG
    19,1 KB · Görüntüleme: 1.737
  • 09032009_001.jpg
    09032009_001.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 1.663
  • 09032009_005.jpg
    09032009_005.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 1.787
  • 29102009_003.jpg
    29102009_003.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 2.311
  • 29102009_004.jpg
    29102009_004.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 1.832
  • 29102009_006.jpg
    29102009_006.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 1.575
Son düzenleme:
valla yaşına göre çok iyi bende 16 yaşındayım kilom ve boyum senden daha fazla ama sen yağ oranını çok iyi yakalamışsın.Nasıl çalışıyorsun biraz bahsetsene,beslenmen vs.Ayrıca karın genetiğin çok iyi duruyor mekik çalış bence ...

valla yaşına göre çok iyi bende 16 yaşındayım kilom ve boyum senden daha fazla ama sen yağ oranını çok iyi yakalamışsın.Nasıl çalışıyorsun biraz bahsetsene,beslenmen vs.Ayrıca karın genetiğin çok iyi duruyor mekik çalış bence ...
Antreman Programım :
1. gün Göğüs
Bench Press 3x10
Üst Göğüs Press 3x10
Alt Göğüs Press 3x10
Göğüs yana açış 3x10
Dumbell plover 3x10
2. gün kol
Barbell Curl 3x10
Ayakta Dumbell Curl 3x10
Concentracion curl 3x10
Dar tutuş press ( benchin dar olanı ) 3x10
Alna(alına) triceps 3x10
Dumbell triceps 3x10 ( kol yukarı doğru dirsekten sonrası 90 derecedeyken yukarıya doğru 180 yapmak )
3. gün omuz & sırt
enseye press 3x10
ön omuz press 3x10
omuz yana açış 3x10
eğilip yana açış 3x10
barbell curl ( eller karşıya bakarak ) 3x10
ön kol bilek 3x10

Her sabah okula gitmeden 3 yumurta tüketiyorum. Ortalama günde 1litre süt içiyorum (pastorize). Çoğu zaman pirinç pilavı ya da makarna , beyaz et, ara sıra kırmızı et..
Tükettiğim yiyecekler bunlar ama düzensiz besleniyorum; bazen günümün tamamını kola & abur cubur ile geçirdiğim oluyor.

Daha sormak istediğiniz varsa özel mesajla sorabilirsiniz..

Çok beğendim, başarılı, su ve yağ tutmayan bir vücudunuz var, bu bakımdan şanslısınız. Ama hacimli olma yönünde birçok eleştiri gelicektir.

en güzel omuz duruyor tebrik ederm güzel calışmışsın ama biraz su iç ve yağlan cünkü hacimlenmekte zorluk cekebilirsin yağsız vücut olduğu için antreman sırasında kasların yağ eritemeyeceği icin etten çalacak ve kaslarda kücülme yada gelişememe durumu karşına cıkabilir biraz yağlanmalısın ama yinede güzel devam et derim;)

en güzel omuz duruyor tebrik ederm güzel calışmışsın ama biraz su iç ve yağlan cünkü hacimlenmekte zorluk cekebilirsin yağsız vücut olduğu için antreman sırasında kasların yağ eritemeyeceği icin etten çalacak ve kaslarda kücülme yada gelişememe durumu karşına cıkabilir biraz yağlanmalısın ama yinede güzel devam et derim;)

Bu nasıl bi mantık ? ..

arkadaş düzenli beslenemiyorum demiş zaten . protein ağırlıklı beslenemez ise vücutta da yağ oranı düşük ise kas kütlesinden kayıp olur tabi ki de. ama yaşa göre gerçekten iyi çalışma.

arkadaş düzenli beslenemiyorum demiş zaten . protein ağırlıklı beslenemez ise vücutta da yağ oranı düşük ise kas kütlesinden kayıp olur tabi ki de. ama yaşa göre gerçekten iyi çalışma.
Düzenli beslenmiyorum ama tükettiklerimin çoğu protein ağırlıklı diye yazdım. Kilo almaya çalışıcağım bu yaz. Okul varken 2 öğün anca yiyordum yemek.

Fast sende çok iyi bir potansiyel var sakın sporu bırakma :)

Back
Yukarı