ne oluyosa ilk 5ayda oluyo ondan sorasını katetmek extra zaman ve extra emek isterbir değişim yok mu??
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ne oluyosa ilk 5ayda oluyo ondan sorasını katetmek extra zaman ve extra emek isterbir değişim yok mu??
Bence yaz arası doğru karar değil. Bütün günler sana ait. Çalışmanda programlı olurdu. Evde olduğundan beslenmenede daha dikkat edebilirdin. Yinede senin kararın. Gönlüne göre olsun![]()
Bodye ara vermenin sebebi yaz arası gibi görünse de asıl sebebi doktor tavsiyesidir. El bileklerimde devamlı ağrılar vardı. Doktor yaz arası vermemi, hatta bırakmamı söyledi. Ama bende body aşkı var bırakır mıyım..
Ölçülerimde pek kayıp olduğunu sanmıyorum sadece vücudum uzun zamandır soğuk durumda.
4 aylık aradan sonra Ekim ortalarında tekrar başlayacağım. Bomba gibi giriyorum bu sene.
Eklentideki resim şimdiki halim 1 saatlik foto ( 24 eylül 2009 )
7 aylık bir aradan sonra haftaya hayırlısıyla tekrar başlıyorum BB'e .. Başlamadan önce tekrar başlangıç fotoğraflarımı koyacağım foruma. 2 3 ayda bir yeni fotoğraflar ekleyeceğim. Body'i bıraktığımdan beri sigara kullanıyorum ve şuanda 59 kiloyum. Şuanda halsiz ve sönük bir vücutla yaşıyorum sanki. Tek çare bodyHerkese başarılar bu sporda