• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

fatih iskender 70kg den 82 kg ye 6 ay da...

2008s.jpg

ocak2008.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/9532/200901.jpg
[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/5972/nisan80kg.jpg
2009m.jpg

040720093204001.jpg

290620093171.jpg

040720093206001.jpg

040720093207001.jpg

mays200905.jpg

kusura bakmayın resımlerın ışıkları iyi değil biraz düzeltmeye çalıştım.

pozlarda sanırım kurallara uygun oldu. bu sıcakta Ekım e hazırlananlara Allah kolaylık versın. kalın sağlıcakla..

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrikler, çok iyi bir gelişim göstermişsin, bu başarının devamını dilerim. ölçülerini, uyguladığın antrenmanı, beslenme biçimini, varsa kullandığın supplementları yazarsan konu daha anlamlı olur thums:

Son düzenleme:
boy:79
kilo:85 e çıkıp tekrar dıyet yaptım 80 de tutmaya çalışıyorum.

supplament malesef... ama iyi beslendığımı duşunuyorum.

6 aylık bır çalışma olduğundan programımda onemlı olmadığını duşunuyorum. herkesin bıldığı salona gıttığınızde elınıze verılen klasık programlar...

15 gundur ara verdım. ekimde belkı başlamayı düşünüyorum.

6 ayda süper gelişim, genetik olarak şanslısın...

yağ oranını iyi ayarlamışsın, hatlar belirgin, devam edecek olursan ileride çok başarılı olacağını düşünüyorum... tebrik ederim!

teşekkür. yağ oranı cok cıddı bır konu yoksa çok daha hacım yapabılırdım lakın mıdemı duz gormezsem rahatsız oluyorum. buda benım kaybım belkı ama yınede durumumdan çok şukur memnunum.

ek besın almış olsaydım da çok bır değişim olacağını dşünmuyorum ama bundan sonrası için yada 4 ay sonrası için sanırım şart sevıyesıne geldı ek gıdalar.

Gayet başarılı bir gelişim olmuş tebrik ederim. Yalnız biraz daha hacim olursa özellikle göğüs kısmında çok daha iyi olur. Başarılar

Gayet başarılı, çalışmaya devam et biraz hacim kazan kış ayını iyi değerlendir. Kolay gelsin.

Genel olarak baktığımda göğüs kısmın çok zayıf gözüktü, bence biraz göğüs çalış çünkü kolların göğüsünün önüne geçmeye başlamış ve güzel bir görüntü yaratmaz :S

yorumlar için teşekkurler.

goğüs esasen ust goğüs dışında en ıyı karşılığını aldığım bolgedır. abs pozunda goğüsün hacımsız gorunmesı çok normal. goğüs ıçın goğüs pozuna bakarsanız daha net anlaşılacaktırş yanı abs pozunda tabıkı gerı gıbı duruyor ama oyle değil. en zayıf bolgem kollar ve kalflar..

benim gibi yeni başlayıp supplement kullanmak istemeyenler için çok teşvik edici. başarılarının devamını dilerim.

aslında ek besın kullanmak istemiyorum dememiştim. hanı keşke imkanım olsaydıda kullanabılmış olsaydım.

şu ara 6 ayın öcünü alıyorum herşeyi sebestçe yıyor ıçıyorum. 4-5 kılo aldım sanırım.

idman yapmamak çok kötü yavaşça vucut yumuşamaya ve hacımden duüşmeye başlıyor...

keşke bu sporu başka ülke de başka olanaklarla yapmış olsaydım dıyorum.

sırt işte doldurabıldığım kadar doldu ama tabıkı gerçek manada yorumlayacak olursak boş duruyorum bunun farkındayım. hacim yapmaktan korktum. illaki mide iyi olsun dedım.

boy:79

bacak pozu olabılırdı belki ama 8 aydır odem problemım var o surede çalışa bıldığım kadar çalıştım bacağı asla aksatmadım. hacım olarak kalflarda 40 bacakta 62 ye kadar çıkabıldım.

bacak definasyonuda ust vucuda yakın. 6 aylık gelışımımde bacak çalışmalarımın etkısınıde çok onemsedım.

karadenşizimin tamamı yetenek maşallah havadan mıdır sudan mıdır balıktanmıdır bu işin sırrı

Back
Yukarı