• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

fatih iskender 70kg den 82 kg ye 6 ay da...

6 aylık bir sürede, ek besin kullanmadan doğal yollarla bu konuma gelmek gerçektende tebrik edilecek bir başarı diye düşünüyorum.Tebrikler...:)

arkadaşlar natural olmanın başka ıyı yonu de bırakalı 2 aya yaklaştı ama gerçekten gerıleme çok az. bu durumdan gayet mennunum.

sana hak veriyorum merakli 1 ay devam etmedim baya bir düsüs oluyor dünyanin en nankör sporu

şahsi fikrim daha iyi olabilirdin...vücüdu göstermek için bence kendini biraz fazla kasıyosun...böle çalışmaya dewam edersen ki bu 6 aylık çalışmaysa 1 2 yılda 10 numara olursun ..

-Aslında bu işin sırrı hocam dıyebılırım.
-Gerileme yok derken ölçuden ve yağ oranından bahsetmek istemiştim. Hatta gerileme hiç olmadı, yalnız ben düzenli sporu günlük hayatta da yapan birisiyim. Üzerine doğru teknıkler de eklenınce gerileme olmaması natural biri için normal olsa gerek.

- Türk sporcusunu ilerlemesini malesef maddiyat engelliyor. Ve her alanda böyle sadece kendim için veya vg için değil tüm branşlarda böyle.

2008s.jpg

ocak2008.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/9532/200901.jpg
[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/5972/nisan80kg.jpg
2009m.jpg

040720093204001.jpg

290620093171.jpg

040720093206001.jpg

040720093207001.jpg

mays200905.jpg

kusura bakmayın resımlerın ışıkları iyi değil biraz düzeltmeye çalıştım.

pozlarda sanırım kurallara uygun oldu. bu sıcakta Ekım e hazırlananlara Allah kolaylık versın. kalın sağlıcakla..

Azmin zaferi başka birşey demiyorum.Gerçekten güzel kas kütleleri yapmışsın.

Back
Yukarı