diyet programın güzel. ama bunun yanında sıkı çalışman gerekiyor. çünkü boy kilo orantına göre en az 15 kilo fazlalığın war. yaz'a kadar istediğin vücuda ulaşırsın umarım. kolay gelsin.
evet 15 kilo fazlam var ve ben diyet programına uymaıyorum...dengelemeye çalışıyorum yediklerimi yapabildiğim kadar...
çalıişma kosuna gelincede
hocanın verdiği program bu :
1-cross-trainer 10 dk 20-25 hızda
2-koşu bandı 15 dk 6,5-7 hızda
3-yatay bisikletı 15 dk 25-35 hızda
4-streching
5-crunch machine 3x75
6-knee up 3x 25
7-torno twist 6x15
8-dumblefly 5kg 3x15
9-cable rowing 30kg 3x15
10- dumble side santral rase 5 kg 3x15
11-rower 5dk
12-dumble curl 3x15
13-one arm triceps 6x15
14 leg ext/leg curl 4x20/4x20
15-rower 5dk
bu programı 2 güne bir yapıyorum..ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum...genelde tavuk yemeye çalışıyorum...ama hızla vermeye başladığımı düşündüğüm kiloları verme hızım düştü. hatta durdu gibi..
program sanki bana artık hiç işlemiyor gibi...bende kendim extradan bench press felan yapmaya başladım.. ama bu seferde kolumu çok zorlamışım triceps calısırken..inanılmaz acıyor dirsegimde bir bölge...bir haftadır yapmıyorum itme hareketleri hala acıyor...
carnitin ve cla kullanmaya karar verdim...insallah zararları yoktur..herkes öyle diyor ama bilinç altımıza ilaç "kullanma sakın" işlenmiş bir kere...
neyse bende bi arkadaşımla kendime daga etkili olacagını düşündüğüm bir program yaptım(define programı yaptık beraberce..)..bir yorumlarsanız sevinirim...
kardio :
1-cross-trainer 10 dk 20-25 hızda
2-koşu bandı 15 dk 6,5-7 hızda
3-yatay bisikletı 15 dk 25-35 hızda
4-streching
5-crunch machine 3x75
6-knee up 3x 25
7-torno twist 6x15
A
Dumbell Bench Press 3*12
Incline Dumbell Press 3*12
Dar Bench 3*12
Dumbell Fly 3*15
Dumbell omuz press 3*12
Dumbell yana açış 3*12
Tek dumbell triceps 3*10
Lying triceps extension (Yatarak alna) 3*12
Triceps kickback 3*15
B
Oturarak Rowing 3*12
Lat öne çekiş 3*12
Tek dumbell rowing 3*15
Hammer Curl 3*12
Incline Biceps Curl 3*12
Concentrate Bicepcs Curl 3*15
Leg Extension 3*20
Leg Curl 3*20
Calf Raise 3*20
1.gün
___kardio + A
2.gün
___off
3.gün
___kardio + B
4.gün
___off
5.gün
___kardio + A
6.gün
___off
7.gün
___kardio + B
çook çalışman gereq arkadaşım çook
farkındayım..ve çalışıyorumm...
yüzünü değil mideni karalasaydın daha iyi olurdu
şakası bır tarafa inş. amacına ulaşırsın. bu resımlerde fena değil.
duh
haklısınız...ama yüzümüde o göbekle göstermek istemedim işin aslı..
max motivasyondayım..bende amacıma ulaşmak istiyorum gerçekten....
rsimlerde aslında biraz ışık filan ayarlasam baya kol omuz gögğüs filan var ama..burda pek belli olmamış...ama bir gerçek varki..."GÖBEK"
100 kiloyla define olanlar var kendini karşılaştır ve yolunun ne kadar uzun olduqunu farket.. İsteyen insan zayıflar ben bu kadar diyorum..
istesem 1 ayda veririm 10 kilo..hatta bundan önce verdimde..asıl sorun 93 kilo iken yaptım bunu...85 kilo oldum 1 ayda hemde body yaparak...sorun şuki sonrasında dahada kilo aldım.. o yüzden bu sefer işi riske atmak istemiyorum..bu işin adabı yavas yavas kilo vermekse bende yavaş yavaş verecegim.. ama verecegim...yol uzun ama ben 2 ayda 90 olmayı hedefliyorum kısmetse.....
fatih atla deve deil arkadaşım 15 kilo vermek hem boyunda uzunmuş kilo verdiğin zaman çok daha belli olur önemli olan çok kasmamak bende kardio çalışıyoum diyet yapıyorum ama her zamn aynı şeyleri yemiyorum bu forumda her şey var araştır ve kasma kimi ayda 5 kg verir kimide 1.5 önemli olan azimli olmak
tabii fazla kasmamak lazım...haklısınız... ama insan işte hemen olsun istiyor..
15 kilo korkutmuyorda süre korkutuyor..3-4 ay da mükemmel olurum gibi geliyor...bana göre tabiii. elimi belime değdiğimde elime yumusaklık gelmesin yeter 3 aylık hedefte...
forumu saolsun epey okudum aradım taradım...çok faydalı bilgiler öğrendim...halada okuyorum ...okudukça soracagın soruların önemide artıyor hatta....hem fayda hem sağlık açısından...
bu aralar en önemli sorum ise carnitin ve cla kullanmalımıyım...?
benimkisi artık plajda kas gösterisi yapayım hevesinden çok sağlıklı olmak istiyorum durumu...o yüzden bu işi çok önemsiyorum..kısmet olursada en güzel şeklde yapmaya çalışıyorum...
hepinize çok eşekkür ederim ilginizden dolayı..
iyi sporlar...