Favori resimleriniz buraya : )

Karasan dedi:
Bir sey daha var, Despo senin resmini koydugun adam bir baskasiydi, cok daha genc bir adam o, ismini hatirlamadim, o da cok uzun boylu, ama bu adam degil, ondada ayni sorun vardi, uzun kollar, genis vucut, dolduramamis belli bolgeleri...

Hangi resim ?

Saydam, hayir hic oynama yok resimlerde

Arnold Schwarzenegger gögüslere bakin :evil:

bu yazinin altindaki resim...

Saydam o Soruyu Karasana, sormustum, hic bir sekilde oynama yok - ilac var o ayri bisey :)

bu resimi onceden de biliyorum ama resim de oynama var saniyordum eger oyle degilse inanilmaz :shock: :shock: :shock:

Despo dedi:
Saydam o Soruyu Karasana, sormustum, hic bir sekilde oynama yok - ilac var o ayri bisey :)

Saydam, o sordugun resim Arnold'in 1974 Mr. Olympia'daki hali, Arnold'in en, en iyi olduğu yarışma, göğüsleri doğru düzgün kasmadığı halde, adeta yapıştırılmış gibi duruyor, inanılmaz gerçekten, definisyon ve damarlanmada süper, kendini aşmış o yarışmada, sanırım Lou Ferrigno gibi dev bir tehditle yüz yüze olduğu için, g..t korkusuyla kendini iyice aşmış :D

Despo senin koydugun bir resim vardi, devasa bir zenci vücutçu, Ronnie yanında ufak kalıyor, ama adını hatırlayamadım, pro bile değil henüz, ama boyu 1.93 civarında, beli incecik, omuzları anormal geniş bir adam, bu yukardaki cok genis sirtli adama benziyor vücudu ama dediğim gibi o eleman daha genc birisi ve sirti bu kadar iyi değil.

Saydam bir düzeltme yapayim, göğüslere bakın yazısının altındaki resim icin demedim ben, o dedigin resimdeki hale arnold henüz 20 yasinda geliyor, cidden!!!
Benim dedigim daha yukarılarda olan bir resim, arnold'in kollari asağıda, çok damarlı ve define.
Arnold henüz 20 yaşında göğsünün üstünde sürahi dengeleyebilecek göğüs hacmine ulaşıyor, dünyanin en genis göğüs kafesi sanırım onda, zaten sadece kasla olmaz bu iş, Lou Ferrigno, Reg Park, Mike Katz ve Arnold'in ortak özelliği anormal geniş göğüs kafesleri, bununla ilgili bir başlık açacağım, en anormal ve iri duran göğüsler Mike Katz'da, onun resimlerine hiç hiç inanamayacaksın, adam onları kahvaltı tepsisi olarak kullanıyormuş :lol:

Valla Arnold'in büyüklüğü, definisyon, şekil ve kütleyi bir araya getirmesi.
Mesela Dorian Yates'de definisyon ve kütle var ama şekil bence zayıf.
Arnold'da inanilmaz definisyon, şekil ve kütle bir arada, definisyon ve parçalanma yönünden 1974'de kendisini aşmış, mesela 1975'te çok daha ufak ve düz kasları, pumping iron filminde onu en iyi halinden çok uzak görüyoruz.
74'te 106 kilo ve cok cok define, 75'te 100 kilo ve definisyon, damarlanma bir sene önceki halinden cok daha az, amaaa o hali bile ilah!

öncelikle resimler için saolun arkadaşlar resimler bir harik özellikle Arnold bitirdi beni harika vücüdu varmış

bence arnold hala şampiyon ve aklımdan geçende şu hala onu geçebilen yok ALLAH vergisi bir anatomi ve frank zane muhteşem pozu oda hoşuma gidiyor

Re: Arnold'ın Göğüsleri

Blitz yok boyle bi gogus yaaa.. yanına bile yaklasan yok...

Back
Yukarı