Favori resimleriniz buraya : )

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Hadiyin buraya toplayalim favori resimleri :)

Kurumus gitmis yazzik :D - Dexter Jackson

Damar adam 2! :D

Gögüs süper!

Ninja Turtles :)

Coleman yine koptum ya birak karilari :D

COLEMAN demek aranan fenerli sensin. Bende diyorum ki bu fener taraftari niye bu kadar cok artti özellikle bayanlarda. Adam birde yabanci kadinlari fenerli yapiyor. Artik bu olayi güzellikle halletsende bu isi zorla yapmasan diyrum ziyacim :D

Hala yerlerdeyim yattım yerlere HAHAHAHAHAHAHAHA

hangı ZİYA bu :lol: :D :lol:

Mr olympia gercektende güzel resimler tskler. Iki resimdeki kim acaba ? :badgrin:

Frank Zane - Bu resime hayranim.
frank-zane.jpg

Shawn Ray
bjugf.JPG

Arnold Schwarzenegger gögüslere bakin :evil:
m85.jpg

Dorian Yates - Bir robottan farki yok.
DorianYates.jpg

Joel Stubb - Kanatlar Konusuyor! (zaten Meslegi Pilotluk :) )
joelback.jpg

Arnold Schwarzenegger - Harika!!!
m630.jpg

Despo yukarida resmini koydugun Joel Stubb süper bir adam hakikaten, ben onu yillar once bir muscle fitness dergisinde gormustum, adam ucak pilotu ve vucut gelistirmeyi hobi olarak yapiyor, boyu 1.91, kilosu 130'dan fazla olmasi lazim.
Su anda 38 yasinda, ama cildine bakinca adam 25'lik gibi, kanatlari icin spordaki en genis sirta sahip diyorlar, yarismaciliga gec merak salmis,
gec olmus ama guc olmamis, harika bir sirt gercekten...

Bu resim gercek mi bilmiyorum, ama gercek gibi gorunuyor.
Ben boyle bir kutle gormedim beyler, goren varsa beri gelsin.
İsmi Armin Scholz, Alman, yarismalarda en iyi derecesi 6. cilik, ama bu haliyle olympia bile olabilir, resimde oynama yok gibi ama bu kadar kutleye inanamiyorum valla...

Evet karasan,

Bilmiyorum yazmismiydin ama sonrasinda pilot oldugunu ekledim (editledim)

Kendisi hakkinda cok güzel bir yazi okudum:
http://www.findarticles.com/p/articles/mi_m0KFY/is_10_23/ai_n15894922

Cok enterasan geldi bana :)

Armin Scholz´le colemanin yan yana resmini eklemistim foruma bir ara, coleman biraz kücük kalmisti yaninda, daha dogrusu kollari :)

Resimde sanki calisip kazanilmamis gibi geldi bana ama synthol´ada hic benzemiyor :)

aabe0144.jpg

Diger resimde yarismadan daha iyi duruyor sanki 8)

Ayni zamanda Joel Stubb´tan bir kac resim daha ekliyorum.

aabe0155.jpg

aabe0153.jpg

aabe0152.jpg

aabe0159.jpg

Synthol'u Flex Wheeler icin soyledim Despo, Armin Scholz'daki Synthol ile olacak gibi degil, oldukca kuru gorunuyor, yani var mi yok mu bilemem, ama anormal bir kutle var, bunu synthol'e baglayamayiz.
Gercekten yarismadaki halinden cok cok daha iri benim koydugum resmi, anlamadim, ama cok potansiyelli adam, kalflari falanda kocaman, bakalim neler yapacak ilerde.

Pilot olan adamin koydugun resimlerini pek begenmedim, sebebi, adam cok cok genis bir adam, ama kollari cok uzun, yana acinda, kaslari doldurmuyor kollarini ve sirtini, iste cok uzun olmanin dezavantaji acikca goruluyor, kaslarda bosluk var, ama adamda akil almaz bir potansiyel var, belliki cok daha fazla kutle koyabilir o devasa catiya.

Bir sey daha var, Despo senin resmini koydugun adam bir baskasiydi, cok daha genc bir adam o, ismini hatirlamadim, o da cok uzun boylu, ama bu adam degil, ondada ayni sorun vardi, uzun kollar, genis vucut, dolduramamis belli bolgeleri...

despo onceki sayfada ki arnoldun goguslerini gosteren resim de oynama var mi :?:

Back
Yukarı