Fazla dinlendirme

Merhaba uzun zamandır evde kendim çalışıyorum kollarım soğuk 32 cm. Şimdi alman hacim programına başladım güzel bir program faydasını görüyorum.

Programım şöyle;

Cuma biceps, Pazar triceps, Salı göğüs şeklinde diğer günler dinlenme veriyorum ama sanırım biraz fazla dinlendiriyorum.

bunu çarşamba triceps, perşembe göğüs, cuma biceps, cumartesi dinlenme, pazar triceps, pazartesi göğüs, salı biceps

şeklinde süreklilik halinde çalıştırmamın bir zararı olur mu? yada her bicepsten sonra 1 gün dinlenerek her hafta bir gün programı kaydırarak çalışmayı düşünüyorum. Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?

alman hacim programı çalıştığınızdan eminmisiniz ?:/

Baştan sonuna kadar herşey yanlış. Bütün vücudun %30 unu çalıştırıyorsun sadece 3 bölge. Flexor ün evde çalışma programlarını oku ve onları uygulamaya başla.

Buradaki öneriler sağlığınız için. Sadece göğüs kol hacimlendirmeye çalışarak kendinize zarar verirsiniz. Taktir sizin kolay gelsin.

arkadaşım öyle kafana göre şunu çıkartıyım şunu çalışıyım şunu çalışmıyım gibi şeyler olmaz naptığını hiç anlamadım zaten sen en iyisi bu siteden evde çalışma programına bak ve çalış en sağlıklısı senın için.

Back
Yukarı