Fazla gogus hareketi

Arkadaslar merhabalar forumunuza yeni uye oldum biraz arastirdim bulamadim tanisma bolumu var mi bilemiyorum varsada bizim acemiligimiz oldugundandir :) sizlerin yardimina ihtiyacim var..
Yasim 34,6 aydir araliksiz v.g. (ilk olarak 15yasimda bu spora gonul verdim 2yil araliksiz devam ettim,belli surelerde toplamda 3yildan fazla v.g sporu ile ugrastim,2.5 yilda muay thai yaptim)yapiyorum bugun salondaki hocam antreman programimi degistirdi..
1)gogus-biceps-mide
2)sirt
3)omuz-arka kol-mide
4)bacak-mide
Benim asil sorum su bana yazdigi gogusprogrami su sekilde
1)bench press
2)bench fly
3)dumbell press
4)machine fly
5)incline bench press
6)cable crossever
7)incline dumbell press
8)incline fly
9)pullover
Ben bu programin cok agir oldugunu boyle calisan kimseyi gormedim dedim..
Gelisim gostermez bu antreman sekli ile vucut dedim,yok sen boyle calis salonda belli bir süreye gelen herkes boyle calisiyor dedi.
Ms.olimpia yarismacilari bile boyle birantrenman yapiyor mu merak ettim gorusleriniz nedir..
Salonumu degistirmeyi dusunuyorum bugun bu programi uygulamaya calistim salondan 3saatte ciktim hicbiryerim tutmuyor..[DOUBLEPOST=1502410266][/DOUBLEPOST]Hoca ile ben anlasamadim bir turlu :) 6 ay full body yaptim direk bu programa gectim fullbody programi yazmiyorum :) onun yazdigi sayfa yetmez :) ptesiden ,cumaya full antreman ctesi-pazar off yazdi
Ptesi:gogus-biceps
Sali:sirt sirt programi 9 hareket deadlift ve barbell rowda var
Carsamba:eek:muz-triceps (triceps sali sirt gunundeydi ben israr edip omuz gununealdirdim :)
Persembe:Bacak
Cuma:fullbody rutin bu sekilde olucakmis..
Eylulde uyeligim bitiyor yakinda salon yokolsa degistircem.

Son düzenleme:
9 göğüs hareketini aynı gün içinde yapabiliyosanız ilah gibi bişey oluyosunuz :) ben maksimum 5 görmüştüm. 9 hareket içinde neden decline yazmamış hayret. Fly ve pressi 9 hareket yapmak çok yanlış. Kendi kendinize yazarsanız daha iyi olur diyorum ben :/

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9 göğüs hareketini aynı gün içinde yapabiliyosanız ilah gibi bişey oluyosunuz :) ben maksimum 5 görmüştüm. 9 hareket içinde neden decline yazmamış hayret. Fly ve pressi 9 hareket yapmak çok yanlış. Kendi kendinize yazarsanız daha iyi olur diyorum ben :/

[DOUBLEPOST=1502411875][/DOUBLEPOST]zannedersem 2ay sonrada decline hareketleri ekliycek :) Salonda cogu kisinin gogus antremani bu sekilde hocamiza ben fikrimi beyan ettim ama gecer not almadi :)

Amaç estetikse decline yapmayabilirsiniz çok elzem bi hareket değil. Hoca işinde çok iyiyse bilemem ama ben bu programı yapmazdım

Amaç estetikse decline yapmayabilirsiniz çok elzem bi hareket değil. Hoca işinde çok iyiyse bilemem ama ben bu programı yapmazdım

[DOUBLEPOST=1502412706][/DOUBLEPOST]İsin acikcasi ben pek yapma taraftari degilim bu kadar fazla hareketi hocamiz herhangi bir yarismaya simdiye kadar katilmamis herhangi bir odul vs. Yok vucut olarak basarili zaten rica minnet aidatlarda falan :)soruyoruz ne yapalim ne edelim diye ara sira denk gelirsek birazini cevapliyor. Ondan sonrasi icin ozel ders ,ozel egitim farkli ucret konusuna donusuyor..

Yerinizde olsam bu programı kesinlikle yapmazdım. Bi anda böyle bir yük kas yıkımına bile sebep olabilir. 3 saat sürdü demişsiniz. 1.5 saat antrenmandan sonra vücut stres altına giriyor ve işleyişi bozuluyor. Bu yüzden 1.5 saati geçirmeyin diyolar. 3 saat sırf göğüs çok saçma olmuş.

Ben olsam o salonu bırakırdım, böyle insanların para kazanması zoruma gidiyor...
Eylul ayinda uyeligim bitiyor bana en yakin salonda burasi ne yazikki hic bir ilgi yok salonda spora bir hevesle baslayan genc arkadaslar bos bos salonda dolasiyorlar ne yapicaklarini bilmeden hasbel kader ogrenenlerde hep hareketleri yanlis yapiyorlar kendi antremanim haric genc arkadaslarada yardimci olmaya calisiyorum deadlift hareketini cok severim salonda gecirdigim surede kimsenin yaptigini gormedim benim devamli antremanlarda yaptigimi goren arkadaslarda yapmaya calisiyor hepsini uyariyorum hoca ile konusun bu sekilde sakatlanirsiniz diye

abi arnoldun göğüs programında 7 hareket var sende 9 hareket o hocanla bir daha muhatat dahi olma bu kadar kötü program olmaz sırt gününden sonra omuz günü olmaz 2 gün ardarda mide çalışıyorsun olmaz biceps yaptığın günden sonra sırt çalışılmaz sen bu programı bırak ben sana bir program yazayım sen onu yap çok verim alırsın yazıyorum
1.göğüs-omuz-kol / 2.bacak-kalf-mide 3.sırt omuz kol 4.gün off yap
benchp 3x8 / squat 3x8 lat pull down 3x8 5.gün göğüs-arka kol-karın yap
inclinep 3x8 leg ext3x12 barbel row 3x8 göğüs 1.gün arkakol 1.gün karında 2.gün ile aynı
cable cross 3x12 legcur 3x8 deadlift 3x8 6.sırt-biceps kardio
over head press 3x12 calf raise 3x12-15 omuz ve kol 1. gün ile aynı sırt 3.gün bicepsde 1. gün ile aynı
back sholder p 3x12 makine kalf3x12-15 antrenman sonrası 20 dk hitt yap
rope push down 3x8 mekik 3x10
dumbelcurl 3x8 kene up 3x10 ağırlıkla çalışıcan karın hareketlerini

abi arnoldun göğüs programında 7 hareket var sende 9 hareket o hocanla bir daha muhatat dahi olma bu kadar kötü program olmaz sırt gününden sonra omuz günü olmaz 2 gün ardarda mide çalışıyorsun olmaz biceps yaptığın günden sonra sırt çalışılmaz sen bu programı bırak ben sana bir program yazayım sen onu yap çok verim alırsın yazıyorum
1.göğüs-omuz-kol / 2.bacak-kalf-mide 3.sırt omuz kol 4.gün off yap
benchp 3x8 / squat 3x8 lat pull down 3x8 5.gün göğüs-arka kol-karın yap
inclinep 3x8 leg ext3x12 barbel row 3x8 göğüs 1.gün arkakol 1.gün karında 2.gün ile aynı
cable cross 3x12 legcur 3x8 deadlift 3x8 6.sırt-biceps kardio
over head press 3x12 calf raise 3x12-15 omuz ve kol 1. gün ile aynı sırt 3.gün bicepsde 1. gün ile aynı
back sholder p 3x12 makine kalf3x12-15 antrenman sonrası 20 dk hitt yap
rope push down 3x8 mekik 3x10
dumbelcurl 3x8 kene up 3x10 ağırlıkla çalışıcan karın hareketlerini
Tesekkurler yeni salon bakiyorum zaten iyi bir salon bulursam gidicem

Back
Yukarı