Arkadaşlar yeşil mercimek karbonhidrat kaynağı olarak kullanılabilirmi
Benim günlük 6 yumurta (4beyaz 2 tüm) 50 gr yulaf 500gr tavuk göğüsü 400gr (pişmiş) beyaz pirinç ve 1 lt süt şeklinde beslenmem vardı.
Evet hatalarımızdan yavaş yavaş dönüyoruz ve beyaz pirinçin bildiğiniz gibi gi çok yüksek.
Esmer pirinç bulamadım ve bulsamda kilosu 15 tl bütceyi sarsar.
Mercimeğin gi 25 fiyatıda iyi
Ancak mercimeğin de vediği proteinle birlikte vücut ağırlığımın 4,5 katı protein almaya başladım.
günde 5 lt su içiyrorum merak ettiğim zararı olur mu ?
fazla protein yani böbreğe vs vs herhangi bi zararı olurmu.
Mercimekde aşırı lif kalsiyum protein karbonhidrat değerlerinden dolayı maddi durumu kötü olan arkadaşlar bi göz atsın derim
Konuyu tartışalım bi katılan herkese teşekkürler.
ÖZET : Fazla protein zararlımı ? Su içerek oluşabilecek sorunları önleyebilirmiyiz ?
ve yeşil mercimek iyi bir karbonhidrat kaynağımıdır?
Benim günlük 6 yumurta (4beyaz 2 tüm) 50 gr yulaf 500gr tavuk göğüsü 400gr (pişmiş) beyaz pirinç ve 1 lt süt şeklinde beslenmem vardı.
Evet hatalarımızdan yavaş yavaş dönüyoruz ve beyaz pirinçin bildiğiniz gibi gi çok yüksek.
Esmer pirinç bulamadım ve bulsamda kilosu 15 tl bütceyi sarsar.
Mercimeğin gi 25 fiyatıda iyi
Ancak mercimeğin de vediği proteinle birlikte vücut ağırlığımın 4,5 katı protein almaya başladım.
günde 5 lt su içiyrorum merak ettiğim zararı olur mu ?
fazla protein yani böbreğe vs vs herhangi bi zararı olurmu.
Mercimekde aşırı lif kalsiyum protein karbonhidrat değerlerinden dolayı maddi durumu kötü olan arkadaşlar bi göz atsın derim
Konuyu tartışalım bi katılan herkese teşekkürler.
ÖZET : Fazla protein zararlımı ? Su içerek oluşabilecek sorunları önleyebilirmiyiz ?
ve yeşil mercimek iyi bir karbonhidrat kaynağımıdır?