Fedor Emelianenko geri döndü

mevsres

Üye
Çok uzun bir aradan sonra tekrar maç yaptı ve kazandı buyurun izleyin.

Fedor gelmiş geçmiş en sevdiğim dövüşçüdür.

Insanlarin birbirine bu sekilde zarar vermesinden ne zevk aliyorsunuz gercekten anlamiyorum.
Arkadas böyle yazilarlan yanlis bölümdesin, bunlarin hepsi kendi istegiylen gelip dövüsen sporcular.
Bunlar aylarca antreman yapiyorlar bu an için, ucundada yüksek ödüller var.Bunu bu sporlan ugrasmiyan zaten anlamaz ama bir MMA antremanina gelse bile gününü görür :)

Fedor = MMA efsanesi

Maçı izledim Fedoru bende çok severim imparator lakabını hak eden bir sporcu , ama geri döndü demek için bence erken bunun için kendi kalibresinde bir maç gerekli , sadece yeniden start vermek adınaysa bu rakip evet olabilir mantıklı bir başlangıç , devamında ufc de alması greken rövanşlar var,, fabricio werdum Bigfoot silva ve Dan henderson var 3 maçıda taktiksel hata ile kaybetti bana göre eğer bu maçlarla ilgili bir planı varsa ozaman efsane birşey olur :)

Maçı izledim Fedoru bende çok severim imparator lakabını hak eden bir sporcu , ama geri döndü demek için bence erken bunun için kendi kalibresinde bir maç gerekli , sadece yeniden start vermek adınaysa bu rakip evet olabilir mantıklı bir başlangıç , devamında ufc de alması greken rövanşlar var,, fabricio werdum Bigfoot silva ve Dan henderson var 3 maçıda taktiksel hata ile kaybetti bana göre eğer bu maçlarla ilgili bir planı varsa ozaman efsane birşey olur :)

Evet ama Fedor artık 40 yaşında, UFC'de rakipleri onu zorlayabilir, tekrar UFC veya MMA'e katılır mı bilmem. :)

Back
Yukarı