• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

FeronForius * Yaş 16 - Boy 1.81 - 1 Yıldan Uzun Süre.

ön3.jpg ön1.jpg sırt1.jpg sırt2.jpg çapraz2.jpg sırt5.jpg kol.jpg

Öncelikle merhabalar; 1 ekim 2012 tarihinden beri biraz düzenli biraz düzensiz bu sporla ugrasıyorum ve keşke o gün fotografımı çekseydim diyede üzülmeden edemiyorum.İlk 9 ay protein tozu falan kullanmadım ve beslenmeme pek dikkat etmiyordum.Aslında gerçek düzene girmem son 2-3 aydır.Okul,ders gibi sebepler yüzünden tamamen adapte olamıyorum ve kilo almadada gerçekten zorlanıyordum yavaş yavaş başladım almaya.Genel olarak yapıcı yorumlarınızı bekliyorum,sorularınız olursa cevaplayabilirim.Kısa bir süre önce apandisit ameliyatı oldum ve 1 hafta boyunca tüm düzenimi bozmak zorunda kaldım şimdi yeni yeni toparlanmaya başlıyorum,kilo almaya devam ediyorum.
Boy : 1.81
Kilo : 72

sırt arka kol ve karın bölgesine agırlık ver biraz bence

baslamadan önceki fotolarına bakarak yazıyorum baya güzel gelişim cidden basarılar dilerim

Kardes gayet iyi gelissmissin tebrikler yalniz 9 ayda supplementsiz elde ettigin verim kotu muydu,bu yuzden mi supplemente basladin
Birde baslamadan onceki boyunu ogrenebilirmiyim kolay helsin

baslamadan önceki fotolarına bakarak yazıyorum baya güzel gelişim cidden basarılar dilerim
çok teşekkür ederim :)
Kardes gayet iyi gelissmissin tebrikler yalniz 9 ayda supplementsiz elde ettigin verim kotu muydu,bu yuzden mi supplemente basladin
Birde baslamadan onceki boyunu ogrenebilirmiyim kolay helsin
9 ay supplement kullanmamam,beslenme mantığını kavrayamamış olmamdan dolayıydı ve pek bilgi sahibi değildim ürünlerle ilgili.Ardından araştırma yaptıktan sonra ve sporla daha çok haşırneşir olmaya başlayınca kullanmam gerektiğini hissettim,zaten 5-6 ay kullandığım supp. protein tozuydu.Boy konusundada çok tedirgindim ve başladığım gün özellikle boyumu ölçtüm 1.76 idi şimdi 1.81[DOUBLEPOST=1396804110][/DOUBLEPOST]
Ölçülerin var mı?
Başladığımda;
Omuz:101
Göğüs:89
Bel:80
Sağ ve sol kol:28
şimdi;
Omuz:121
Göğüs:104
Bel:78
sağ ve sol kol:35

Son düzenleme:
protein tozunun zararını gördün mü 16 yaşında ?
kardeş protein tozunun ne zararı olacak... Hatta fazla yararı da var, alman gereken günlük proteini sadece besinlerden almak istersen fazla kalori sorunu yaşayabiliyorsun, bu kalori ve doymuş yağ sorununu da engellemiş oluyor.

Kardeşim tebrikler boyunun uzamasi gayet iyi olmus antreman programinj atarsan cok iyi olur sanırım boyunun uzamasını engelliyecek hareket yapmadin bir bilgilendirirsn

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı