Fight Clup Tyler Durden Vücudu

Arkadaşlar merhaba spora başlayalı henüz 3 hafta oldu ama vücüdumda henüz bir değişiklik yok .. ben 6 aya kadar tyler durden vücudu nasıl yapabilirim ? mesela ilk 2 ayda sonra suplement kullanmayı düşünüyorum alacağım amino asitlerin bu vücudu yapmamda yardımcısı olurmu tam olarak nasıl antremanlar yapmam gerekir ? vücut tam olarak bu :
brad.png
brad.png

6 ayda mı supplementleri gözünde biraz fazla büyütmüşsün dostum o adam gibi olman için bir kaç seneni vermen lazım ve sıkı bi diyet ile belki olursun gen faktörüde var tabi ama işin uzmanları daha iyi yorumlayacaktır

çok yuksek bi kas yok sadece yag orani dusuk zor degil yapmak sen supllementlere direk gomulmek yerine nasil beslenilir makro degerleri nasil olmalo bunlar arastir ogren

1 ayda değişim bekliyordum açıkçası :D 1 gün ara ile spor yapıyorum nasıl sence max 4 gün gidiyorum
hergün gitmenin zaten faydadan çok zararı var doğal kişilere.gücünü arttırmaya odaklan kas gelişimide güçle beraber gelecektir tabi çok uçuk hedefler belirleme makul hedeflerin olsun

değil kesinlikle ama o vücutu yapmak bile en az 3 yılını alır bende 1.5 yıldır yapıyorum daha yeni yeni vücudum istediğim kıvama geliyor

Back
Yukarı