ferdityson
Üye
Arkadaşalar öncelikle protein bakımından ve kaliteli yağ bakımından somon balığının size tarifine vereceğim;
Malzemeler ;
1-Dilim somon balığı
2-tane karabiber
3-kekik
4-soğan
5-limon
6-Aalüminyum folyo kağıdı
Hazırlanışı;
Somon balığının her iki trafına karabiber ve kekikle buluyosunuz isterseniz az bişey tuzla ekleyin (tavsiye etmiyorum) ve alüminyum folyo kağıdının üzerine balığı koyalım balığın üzerine soğanları halka halka limonuda halka halka doğrayıp ilk önce soğanları balığın üstüne soğanların üstünede limonları koyun ve alüminyum folyo ile üzerini iyice kapayın önceden 200 derecede ısıtılmış fırına verin 35-40 dakika sonra servise hazırdır (aynısını fırın poşetinde de yapabilirsiniz)size bir kaç kare fotoğraf koyuyorum işinize yarar bu arada fırın poşetinde yanına patates koyabilirsiniz (bu arada türkiyede somon balıklarının zamanıda yaz ayı pek iyi değil alırken tazeliğine dikkat edin)
Malzemeler ;
1-Dilim somon balığı
2-tane karabiber
3-kekik
4-soğan
5-limon
6-Aalüminyum folyo kağıdı
Hazırlanışı;
Somon balığının her iki trafına karabiber ve kekikle buluyosunuz isterseniz az bişey tuzla ekleyin (tavsiye etmiyorum) ve alüminyum folyo kağıdının üzerine balığı koyalım balığın üzerine soğanları halka halka limonuda halka halka doğrayıp ilk önce soğanları balığın üstüne soğanların üstünede limonları koyun ve alüminyum folyo ile üzerini iyice kapayın önceden 200 derecede ısıtılmış fırına verin 35-40 dakika sonra servise hazırdır (aynısını fırın poşetinde de yapabilirsiniz)size bir kaç kare fotoğraf koyuyorum işinize yarar bu arada fırın poşetinde yanına patates koyabilirsiniz (bu arada türkiyede somon balıklarının zamanıda yaz ayı pek iyi değil alırken tazeliğine dikkat edin)