spora basladim biraz yabancilik cekiyorum ama korkumu yendim utangacim biraz ama o sorunuda salonun bos bi saatinde giderek cözüyorum en kotuKimseye bağlı değilsin, arkadaşın sporu bırakınca da bırakmak zorunda değilsin. Eğer vücudunu geliştirmek istiyorsan bir an evvel başla ve bırakma. Zaten kendi başına yaptığın antrenmanlar daha etkili oluyor set arası dinlenme süreni uzatmamış oluyorsun.
Ben de spora başlarken ilk 3 4 ay civarı kimseyle konuşmadım ben de utangaçtım sonra kendiliğinden oluştu salonda çevrem. Sonra arkadaşlarım falan da kayıt oldu, öyle yani.
Bende arkadaşlarımla gidiyorum ama tek gitmek daha iyi bence , tek başıma gidince dinlenme süresi çok uzamıyor antrenman 45 dk 1 saat sürüyor birisi olunca yanımda 1 saati geçiyor 1.5 a kadar uzuyor hatta dinlenme süresi gibi faktörlerle , tak kulaklığı kafana gerisini boşver derim
Valla öyle , bazen arkadaşlarımdan farklı saatte gitmeye çalışıyorumArkadaş haklı her noktasında. Hatta tek gitmeye alıştığında seninle beraber salona gelmek isteyenlere kem küm yapar hale geliyorsun. Sporu yapıcaksan önünde sonunda tek kalıcaksın zaten biran evvel alışsan iyi edersin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi