Fitness eldiveni konusunda

Arkadaşlar ellerimde nasır oluşmaması için eldiven almaya karar verdim ,
Ama gittigidiyor gibi sitelerden değil hani nike adidas gibi hani nasıl desem oraya gidip nakit parayı vererek yani o şekilde almak istiyorum peşin nakit ,
Çünkü kredi kartıyla aram yoktur hiçte kullanmadım.

Bütcem 30 TL Lütfen bana fitness eldiveni alabileceğim mağaza söylermisiniz :(

Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsan Sportive'lere bi bakmanı önerebilirim sadece. Ama zaten sitede reklamı yapılan bir ürün grubu var. En üstteki eldiven grubu fena görünmedi benim gözüme ben de şimdi onları inceliyordum:)

Elin nasırlanmaz ama kayar dumbellardan.
Bence Voit Fitness gibi mağazalara git her yerde mutlaka bir şubesi vardır. Oradan al ya da son çare sipariş et online alış-veriş sitelerinden.

Voit Fitness gibi mağazaların bursada olduğunu sanmıyorm , başta dediğim gibi online alışveriş sitelerinden almam mümkün degil .

Ben salondan aldım gıttıgım salondan 2 0tl ye ama harbı ıyı eldıvenmıs barfıks fılan cekemıyordum ellerım acıyordu eldıven sayesınde daha ıyı tutup cekıyorum

Bursa'da bir fitness yerinin haritası var. Git bence ordan al. Arkadaş almış 20Tl'ye.

data=LtgX-e3f8ctI3U5dJtbt7EJ1ZfRneYme,3PfRoV4CXt1un45aHDqPfdywhttmQGvEDrGyghpML4lD4fuwJeY_BV8ml97wHfWhcJC_0BtaiwhbwBlMgVm_rKq5SKOZH7ft4SP8cam02pDW9YJv3w

deri eldivenler var 10 tl onlardan al eczaneden 2 tane bandaj al çifti 10 tl sına bandajı sar avuçiçi ve bileğine üstüne eldiveni giy .....

Back
Yukarı