• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Fitness Model Baran KALAYCI 2014 Fotoğraflar

bkalayci

Plus Üye
Plus Üye
Merhaba arkadaşlar 2014 yılı çekimden bir kaç kare, amatör olarak çektiğim fotoğraflar için diğer sosyal adreslerime bakabilirsiniz.

Youtube kanalımdan ise; Antreman videolarımı ve bilgilendirici bir çok videoyu görebilirsiniz : www.youtube.com/user/barank3

68c270f92eca1e9ab0e09e1a5fd2d1da.jpg

67cd211c832f2904551fdf1639039a5d.jpg

718c022633c297f43bbe72ce138a007f.jpg

bfea395e9ead42562b43ed687a4b6558.jpg
aa1915c6234b1e6a0e82fe84f612c204.jpg

www.barankalayci.com
www.instagram.com/barankalayci
www.facebook.com/baranphysique

başarılarının devamını dilerim tariflerin çok muazzam hepsine ulaşamasamda sitenle birlikte onlarada ulaşırız umarım :)

Baran benim sana soracağım dünya kupasında neden istiklal marşı söylendi ?

Tebrikler, 4x4 hersey.. Fotoraflar iyi elden cikinca daha da baska.....Forum da ilginc bir olay var bence , resimlere bakip kimse bir sey yazmiyor ...Cok ilginc.. Tekrar tebrikler....

Doğal olmasa da tebrikler ama burada illa da üç beş adamı sitene yönlendirip su uzaktan eğitim sacmaligiyla para kırpma amacına yönelik paylasimlar yapıyorsun . Burası bunun adresi değil. Zaten senden daha önce de bu konuda birsürü şikayetçi vardı. Umarim bu paylasimlarin altında bundan sonra kendi sitenin adreslerini paylasmazsin.

Her ne kadar jeff seid'den oldukça fazla esinlenilmişte olsa, tebrik ederim ortada emek ve güzel bir fizik var, başarılar.

Herkesin esinlendiği biri var. Kimse bu spora aklına geldide yapayım diye başlamadı değil mi? Herkes birini gördü ve ulan adamda ne vücut var felan başladı bu işe. Kime özendiği değil nasıl olduğu önemlidir. Helal olsun abicim, harika vücudun var. Başarılarının devamını dilerim. Kimseyi takma, haters gonna hate.

:D ben kendisini sadece forum uzerinden degil diger hesaplarindanda takip ediyorum. Ayrica ortadaki emek ve kusursuz fizik ortada dogal veya degil, ben konu sahibiyle muhattap oluyorum sizle degil :) esinlenmek ayri direkt birebir kostumle photoshoot yapmak ayri. Ne yalan soyliyim sen ve senin gibiler yuzunden fikrimizi belirtmeye cekinir olduk. Sen yazmasaydin gercekten dusunemeyecektim herkesin birinden esinlendigini.

10698643_1519168314967577_2796739086620663941_n.jpg 10712752_1520187641532311_8928353321860311116_n.jpg baran1.jpg Şuan lean bulk şeklinde gidiyorum 84-86 kg arasındayım.. güncel fotoğraflar.

Doğal olmasa da tebrikler ama burada illa da üç beş adamı sitene yönlendirip su uzaktan eğitim sacmaligiyla para kırpma amacına yönelik paylasimlar yapıyorsun . Burası bunun adresi değil. Zaten senden daha önce de bu konuda birsürü şikayetçi vardı. Umarim bu paylasimlarin altında bundan sonra kendi sitenin adreslerini paylasmazsin.

Senin avatardaki bicepsin kadar benimde bicepsim olsa; bende bu durumda şikayetçi olurdum. (Dogal olmasada tebrikler) cümlesini karşındakinin seviyesini düşürmeye yönelik hareket olarak ifade etmişsin ama bilmeden kendi seviyeni yerle bir edip, acınacak duruma düşmüşsün.

Back
Yukarı