Bursada yasıyorum[DOUBLEPOST=1518018875][/DOUBLEPOST]Özgür Mustafa Gülgeç var o nasıl hiç uzaktan pt alan varmı acaba ?Hangi şehirdesin ?[DOUBLEPOST=1517762629][/DOUBLEPOST]Bu isimleri bi incele istersen POLAT YÜCEL TOLGA MURAT BALIKÇI işinde iyi insanlardır.
antrenörlüğünü bilemem ama sporcu olarak ondan kat kat daha başarılı olup uzaktan pt satanlar varBursada yasıyorum[DOUBLEPOST=1518018875][/DOUBLEPOST]Özgür Mustafa Gülgeç var o nasıl hiç uzaktan pt alan varmı acaba ?
alma kardeşim alma.baran kalaycının var bende kendi aldığım.herkese aynı atıyor zaten alan kişilerle karşılaştırdım bende mesaj olarak dönüş yaparsan yollayayım.Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı uzaktan eğitim hakkında bi bilginiz var mi ben spor yapıyorum fakat gittiğim yer beslenme programı yada spor programı yapmıyor fakat aletleri bakımından cok zengin bi salon bildiğiniz fitness uzaktan egitimci var mi ?
Tolga murat balıkçı yanlış hatırlamıyorsam Bursadaydı.Bursada yasıyorum[DOUBLEPOST=1518018875][/DOUBLEPOST]Özgür Mustafa Gülgeç var o nasıl hiç uzaktan pt alan varmı acaba ?
Anladım kardesim gerek yok herkeze aynısını yazıyorsa bi fark yok yani ha uymusum programina ha kendi kafamdan yapsam daha iyialma kardeşim alma.baran kalaycının var bende kendi aldığım.herkese aynı atıyor zaten alan kişilerle karşılaştırdım bende mesaj olarak dönüş yaparsan yollayayım.