Fitness Trainer

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı uzaktan eğitim hakkında bi bilginiz var mi ben spor yapıyorum fakat gittiğim yer beslenme programı yada spor programı yapmıyor fakat aletleri bakımından cok zengin bi salon bildiğiniz fitness uzaktan egitimci var mi ?

Hangi şehirdesin ?[DOUBLEPOST=1517762629][/DOUBLEPOST]Bu isimleri bi incele istersen POLAT YÜCEL TOLGA MURAT BALIKÇI işinde iyi insanlardır.

Son düzenleme:
merhaba dostum,
bence gittiğin spor salonunda para vermeyenlere kişisel program yazılmıyodur iyice bir soruştur gittiğin yeri gene orda "personal trainer" adı altında saat başı çalışan insanlar vardır. uzaktan eğitim yerine yakın temas pt daha iyi senin için

uzaktan pt lerin yüzde 99 u herkese aynı programı veriyor en güzel kaynak bu forum diyebilirim araştırcak vaktin yoksa normal pt daha verimli olur uzaktan pt son ihtimal olarak düşün

En iyi programı araştırarak vücudunu tanıyarak kendin yazarsın pt lerin güvenilir olanıda var tabi ama sektör genelde içi boş insan dolu iyi birini bulduğuna emin ol

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı uzaktan eğitim hakkında bi bilginiz var mi ben spor yapıyorum fakat gittiğim yer beslenme programı yada spor programı yapmıyor fakat aletleri bakımından cok zengin bi salon bildiğiniz fitness uzaktan egitimci var mi ?
alma kardeşim alma.baran kalaycının var bende kendi aldığım.herkese aynı atıyor zaten alan kişilerle karşılaştırdım bende mesaj olarak dönüş yaparsan yollayayım.

Ozgur hocayi uzun zamandir takip ederim. Soyledigi neredeyse hersey dogru adamin. Sirf zevkine bi ara pt almak istedim ama vazgectim sonradan.

alma kardeşim alma.baran kalaycının var bende kendi aldığım.herkese aynı atıyor zaten alan kişilerle karşılaştırdım bende mesaj olarak dönüş yaparsan yollayayım.
Anladım kardesim gerek yok herkeze aynısını yazıyorsa bi fark yok yani ha uymusum programina ha kendi kafamdan yapsam daha iyi

Back
Yukarı