Fitness'a bu gün başladım

Fitnessa bugun basladım. Hoca daha program yapmadı yarın yapacak. Benim gitmekteki amacım kilo verip kas yapmak. Sormak istediğim şey ise kaç günde bir gitmem lazım? Yarın gitsem bi sakıncası olur mu?

Bugun yaptıklarım;

10dk Bisiklet
5 dakika 8 km/h'de koşu
6 tane alette adaptasyon olsun diye 8'erden 3 set yaptım.

Suanda kollarımda hafif ağrı var

Salon haftada full açık ise her gün aralıksız git neden dersen , cardio yapmak senin hedefine daha hızlı yaklaşmanı sağlıycaktır fitness salonunda hocanın vericeği programı bilemem ama off günü verirse şöyle birşey söyle off günümdede salona gelip cardio yapmayı istiyorum de , cardio sana zararlı olmaz hiç bir zaman çok yorucu bir gün geçirmediğin sürece hep kaçırma git..

Salon haftada full açık ise her gün aralıksız git neden dersen , cardio yapmak senin hedefine daha hızlı yaklaşmanı sağlıycaktır fitness salonunda hocanın vericeği programı bilemem ama off günü verirse şöyle birşey söyle off günümdede salona gelip cardio yapmayı istiyorum de , cardio sana zararlı olmaz hiç bir zaman çok yorucu bir gün geçirmediğin sürece hep kaçırma git..

Spor salonu her gün açık. Dediğin gibi yaparım cardio ile hem adaptasyon daha iyi olur sınırlarımı geliştiririm. Çok teşekkürler.

1 Haftaya kalmaz geçer ağrıların kendine bir hedef koymanı tavsiye ederim.Hedefine ulaşmaya calısman seni istekli calısmaya itecektir emin ol :)

1 Haftaya kalmaz geçer ağrıların kendine bir hedef koymanı tavsiye ederim.Hedefine ulaşmaya calısman seni istekli calısmaya itecektir emin ol :)

francisco-lachowski_146921.jpg

İlk başta hedefim bu. Sence kaç ayda böyle bir vücut yaparım. Karnımda fazla yağ yok biraz göğüs çıkmış o kadar. Bodyci arkadasım %13 yağ filan vardır dedi

francisco-lachowski_146921.jpg

İlk başta hedefim bu. Sence kaç ayda böyle bir vücut yaparım. Karnımda fazla yağ yok biraz göğüs çıkmış o kadar. Bodyci arkadasım %13 yağ filan vardır dedi

Fotoğrafını görmeden kilonu boyunu bilmeden birşey demem doğru olmaz. Fotoğrafını koyarsan ve kilonu boyunu söylersen yardımcı olabilirim :)

Son düzenleme:
Düzenli beslenirsen düzenli calışırsan 7 8 ayda öyle bir vücuda kavuşabilirsin tahminimce ama kişiden kişiye göre değişir o :)

Düzenli beslenirsen düzenli calışırsan 7 8 ayda öyle bir vücuda kavuşabilirsin tahminimce ama kişiden kişiye göre değişir o :)

Galiba benim bünyem kas geliştirmeye yatkın. 2 haftadır filan düzenli besleniyorum. Normalde göbeği saldıgım zaman 2 hafta oncekinin yarısı oluyor. Haziran sonuna kadar sıkı bir çalışma ile nelere gelebilirim?

Hafiften baklavaların belli olur ama haziran sonuna kadar resimdeki gibi belirgin olmasını bekleme :)

Tamamdır ozaman umarım hedefine ulaşırsın :)

beyler bende 4 gün önce başladım,boy 1.67 kilo 64.Bilmiyorum zayıf mı kilolu muyum ama göbeğimde yağlanma var .her gün cardio yapsam,haftada 4 gün de body yapsam ,hem yağlardan kurtulur hem de kas yaparmıyım?(cardio yaparken kas kaybından korkuyorum)

Eklentiler

• Fotoğraf0121 (Small).jpg
    Fotoğraf0121 (Small).jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 701
  • Fotoğrsdaf0122 (Small).jpg
    Fotoğrsdaf0122 (Small).jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 688
Son düzenleme:
Fitnessta 2.günüm bitti yine ilk gün ki gibi ilk basta 10dk bisikleti ardından kosu yaptım sonra aletlerde 3er set yaptım. Ama aynı kas gruplarını calıstırdım. İlk hafta oyle olsun dedi hoca vucudun alıssın program cıkartırız dedi. Bi zararı olur mu?

Back
Yukarı