Fitnessde 4.AYIMI DOLDURMAM VE SONUCU

4 aya göre sizce nasıl kilom boyuma oranla çok düşük 181 boyunda 61 kiloyum fakat kilomu herkes 67 68 sanar. Fikriniz ney vücudum hakkında

Eklentiler

• IMG_20150521_212722.jpg
    IMG_20150521_212722.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 383
  • IMG-20150521-WA0003.jpg
    IMG-20150521-WA0003.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 377
Amele kasından kasıt bu :) Şaka bi yana 20 kilo eksiğe göre gayet iyi.
LeanBulk ile yavaş yavaş kilo almaya devam edersin, ama şuanda da iyi kuru vücudun var. Tavsiyelerim, düzenli uyu, şekerden uzak dur. İdman aksatma. 6 ay sonra bir daha görüşelim. :)

Calisthenics Athletics

Kaslarınız iyi görünüyor evet fakat biraz kg almaya çalışın başarılar ;)
http://gencvefit.com/haftalik-yemek-plani

Teşekkür ederim . karbonhidrat tozu ve BCAA kullanmaya başladım 1 haftam oldu ne gibi değişiklikler olur bilmiyorum :)[DOUBLEPOST=1432491661][/DOUBLEPOST]
Amele kasından kasıt bu :) Şaka bi yana 20 kilo eksiğe göre gayet iyi.
LeanBulk ile yavaş yavaş kilo almaya devam edersin, ama şuanda da iyi kuru vücudun var. Tavsiyelerim, düzenli uyu, şekerden uzak dur. İdman aksatma. 6 ay sonra bir daha görüşelim. :)

Calisthenics Athletics

Tavsiyelerinize uyucam çok teşekkür ederim :) BCAA kullanmaya başladım. Karbonhidrat tozuyla beraber bana yararları ne yönde olur? Beslenmek gayet iyi

Teşekkür ederim . karbonhidrat tozu ve BCAA kullanmaya başladım 1 haftam oldu ne gibi değişiklikler olur bilmiyorum :)[DOUBLEPOST=1432491661][/DOUBLEPOST]

Tavsiyelerinize uyucam çok teşekkür ederim :) BCAA kullanmaya başladım. Karbonhidrat tozuyla beraber bana yararları ne yönde olur? Beslenmek gayet iyi
Gainer'dan ziyade ben creatin öneririm. Whey alabilirsin yada.
20 kilo eksiğe rağmen kolların şekil almış güzel olmuş. Kimisi var hiç birsey olmuyor. Tebrikler

Calisthenics Athletics

Gainer'dan ziyade ben creatin öneririm. Whey alabilirsin yada.
20 kilo eksiğe rağmen kolların şekil almış güzel olmuş. Kimisi var hiç birsey olmuyor. Tebrikler

Calisthenics Athletics
Teşekkürler, Gainerin içinde kreatin oldugndan aldım muscletech marka :) 5.4 kg olan[DOUBLEPOST=1432533502][/DOUBLEPOST]
Bol bol ye guzel kardesim...Senin gibiydim bende :)
Kilo alabilsem keşke :) bcaa bana kas kütlesi olarak mi ise yarayacak

Teşekkürler, Gainerin içinde kreatin oldugndan aldım muscletech marka :) 5.4 kg olan[DOUBLEPOST=1432533502][/DOUBLEPOST]
Kilo alabilsem keşke :) bcaa bana kas kütlesi olarak mi ise yarayacak
Kilo alabilsem keske diye birey yok rahatsizligin yoksa, (tiroit, seker vs - doktordan genel kontrol ettir) Yersen kilo alirsin. BCAA sana kas kutlesi olarak doner diye birsey yok, bol bol temiz sekilde yemeye gayret goster, abur cubur degil saglam yemekler.

Kilo alabilsem keske diye birey yok rahatsizligin yoksa, (tiroit, seker vs - doktordan genel kontrol ettir) Yersen kilo alirsin. BCAA sana kas kutlesi olarak doner diye birsey yok, bol bol temiz sekilde yemeye gayret goster, abur cubur degil saglam yemekler.

Saol tavsiyene uyucam doktor konusunda , zaten asla abur cubur yemem hicbir zaman ,doktora gitmem iyi bi fikir

Back
Yukarı