Merhaba arkadaşlar.
Bundan yaklaşık 7 - 8 ay kadar önce 1 aylıgına fitness e gittim aslında devam edicektim. 1 ay boyunca yediklerime herşeye dikkat ettim.
Sabah koşularına çıktım, devamlı kardio programlarını uyguladım.
Amacım kilo vermekti, fakat 1 ay boyunca ne bir gram verdim ne bir gram aldım. Moralim bozuldu, o an bıraktım belkide hata yaptım.
Fakat tekrar başlamak istiyorum yaza şurada 5 - 6 ay kaldı bu zaman süresinde kilo vermek istiyorum tek istegim bu.
178 boy ve 91 kilodayım. Amacım 80 KG altında düşmek..
Sizce 5 - 6 gibi bir sürede 10 KG verebilir miyim hatta daha fazlasını?
Çok azimliyimdir. Haftada 4 gün salona gidecegim. Gidecegim saatler çok uygun.
T-shirt giyemez oldum. Göbegim, gögüslerim çıkmaya başladı. Afedersiniz popom iyice büyüdü. Sanıyorum ki bende çok yag var bunları eritmem lazım..
Bana öncelikle ne önerirsiniz, tavsiyeleriniz nedir?
Yardım ederseniz çok sevinirim..
Bundan yaklaşık 7 - 8 ay kadar önce 1 aylıgına fitness e gittim aslında devam edicektim. 1 ay boyunca yediklerime herşeye dikkat ettim.
Sabah koşularına çıktım, devamlı kardio programlarını uyguladım.
Amacım kilo vermekti, fakat 1 ay boyunca ne bir gram verdim ne bir gram aldım. Moralim bozuldu, o an bıraktım belkide hata yaptım.
Fakat tekrar başlamak istiyorum yaza şurada 5 - 6 ay kaldı bu zaman süresinde kilo vermek istiyorum tek istegim bu.
178 boy ve 91 kilodayım. Amacım 80 KG altında düşmek..
Sizce 5 - 6 gibi bir sürede 10 KG verebilir miyim hatta daha fazlasını?
Çok azimliyimdir. Haftada 4 gün salona gidecegim. Gidecegim saatler çok uygun.
T-shirt giyemez oldum. Göbegim, gögüslerim çıkmaya başladı. Afedersiniz popom iyice büyüdü. Sanıyorum ki bende çok yag var bunları eritmem lazım..
Bana öncelikle ne önerirsiniz, tavsiyeleriniz nedir?
Yardım ederseniz çok sevinirim..