Fitslim - Fındıkzade/Fatih Spor Salonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu Spor Salonu Sizce Nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 13 28,9%
  • İyi

Votes: 13 28,9%
  • Orta

Votes: 9 20,0%
  • Kötü

Votes: 3 6,7%
  • Çok Kötü / Şikayetçi

Votes: 7 15,6%

• Total voters
    45

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Fitslim'den spor severlere sımsıcak bir merhaba !

17 yıllık Vücut Geliştirme ve Fitness tecrübesini sizlerin hizmetine sunan Fitslim Spor Merkezi; Fındıkzade de 2006 yılından itibaren, siz spor severlere hizmet vermektedir. Adını formda kalmak ve Fit görünmekten alan Fitslim; bu tecrübesine, aletli jimnastik, kilo alma, kilo verme, masaj, selülit tedavisi, fitness, kardio, vücut geliştirme, sauna bayan, sauna bay, yer jimnastiği, boy uzatma ve uzman kadrosunu da ekleyerek güçlendirmiştir.

Spor merkezimiz; tam donanımlı kardiyo ekipmanları, LCD Ekran TV'li koşu bantları ile sabah 06.30 dan akşam 24.00 a, pazar günü ise 09:00 dan akşam 21:00 e kadar hizmet vermektedir.
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Üyeliğinizide, taksidinizide siz belirleyin !

Misafirlerimize en uygun üyelik seçeneklerini sunan Fitslim, aynı zamanda 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ve bir yıllık üyelik imkanlarınıda bünyesinde barındırmaktadır. Bu üyelik seçeneklerini hangi kredi kartınız olursa olsun, 3 ay, 6 ay ve bir yıl yapacağınız üyeliklerde dilediğiniz taksitlendirme ve indirimi sunuyor. Ayrıca ev hanımlarına özel, sabah saatlerini en uygun şekilde kullanabilmelerini sağlayacak yarım gün üyelik imkanlarıda sunulmaktadır

Amacımız;

Sabahları işinize gitmeden önce, öğlen yemek arası veya akşam iş çıkışı gelip spor yapabileceğiniz, Fındıkzade'de bir spor merkeziniz var !

Sağlıklı spor yapmanızı hedefleyen Fitslim; Saunadan, Vitamin Bara, Cardio'dan yeşillikler içindeki bahçesi ile sizlere nezih bir ortam sunuyor.

Hijyenik bir ortamda doyasıya spor yapmak, her misafirimize bireysel çalışma programı hazırlayıp, sağlıklı sonuçlar elde etmek ve sağlıklı diyet programları ile aç kalmadan kilo verebilmenizi sağlamaktır.

iletisim.jpg

Adres: Nevbahar Mah. Tevfik Fikret Sk. No:9/A Fındıkzade / Fatih - İstanbul

Telefon: 0212 586 01 09

E - Mail: [email protected]

Fitslim Google Kroki İçin Tıklayınız

Eklentiler

• fitslim1.jpg
    fitslim1.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 19.586
  • fitslim2.jpg
    fitslim2.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 16.504
  • fitslim3.jpg
    fitslim3.jpg
    146,6 KB · Görüntüleme: 16.712
  • fitslim4.jpg
    fitslim4.jpg
    158,2 KB · Görüntüleme: 14.744
  • fitslim5.jpg
    fitslim5.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 3.207
daha önce gitmişbiri olarak cicilibiciliğine bakmayın . flamingo, holidayin, golden hill gibi cevrede daha iyi yerler varken fitslim basit kalıyor.

steven...eğer buraya geleceksen kii aylık 90 lira vereckesn...gel bizim salona..3 aylık paket 200 lira...fitsilim b,iizim salonun yanında basit kalıyor...salonu kötülemek değil amacım yanlış anlaşılmasın..ancak salon büyüklüğü..alet fazlalığı v.s seçenek arayan oalrak ben tercihimi yaptığım salondan memnunun...tavsiye ederim...

demircan hangi salondasın ?

demircan ile aynı salona giden birisi olarak ben cevaplıyım sorunu ;)

salonun ismi proactivium..
google dan isimle aratabilirsin ...
burayı da biliyorum ama demircanın dediği gibi bizimkine nazaran biraz küçük kalıyor ...
sauna pazar açık olması 3 aylık 200 tl gibi avantajlarına katılıyorum ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:46 ----------

ben fıtslıme gıtmeye karar vermıstım :)

o sızın saydıgınız yerlerın aylık aıdatı ne kadar acaba

fitsilime gideceksen , eğer seni direkt bizim salona transfer edelim hiç oraya kaptırmadan :D aramızda görmekten büyük keyif alırız seni ...
Ama sanırım sen b.paşadaki salona yeni başladın ..

Hayırlı olsun...şimdiden steven ;)

demircan ile aynı salona giden birisi olarak ben cevaplıyım sorunu ;)

salonun ismi proactivium..
google dan isimle aratabilirsin ...
burayı da biliyorum ama demircanın dediği gibi bizimkine nazaran biraz küçük kalıyor ...
sauna pazar açık olması 3 aylık 200 tl gibi avantajlarına katılıyorum ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:46 ----------

fitsilime gideceksen , eğer seni direkt bizim salona transfer edelim hiç oraya kaptırmadan :D aramızda görmekten büyük keyif alırız seni ...
Ama sanırım sen b.paşadaki salona yeni başladın ..

evet demircan256 ve sultanmehmed benı ıkna ettıler bende artık onalrın calıstıgı spor salonu olan Proactivium Sport & Health Center ye gıdıcem :)

arkadaşlar ben bu sene yeni istanbula geldim beyazıtta kapalı çarşının olduğu yerde kalıyorm.buralarda 1 spor salonu buldm ama alet sayısı ve çeşidi çok az ve fiyatı da 80 tl.buralara yakın bildiğiniz güzel yerler var mı ? yardımcı olursanız sevnrm

arkadaşlar ben bu sene yeni istanbula geldim beyazıtta kapalı çarşının olduğu yerde kalıyorm.buralarda 1 spor salonu buldm ama alet sayısı ve çeşidi çok az ve fiyatı da 80 tl.buralara yakın bildiğiniz güzel yerler var mı ? yardımcı olursanız sevnrm

google "proactivium" yaz...
Bu forumun üç üyesi (ben dahil) orada antreman yapıyoruz..

20650289373862519289306.jpg

Uploaded with ImageShack.us

arkadaslar biraz alakasiz olacak ama proactiviuma gittiginizde su resimdeki mavi cok acili sehpayi nereden bulabilecegimi ve fiyatini sorabilirmisiniz acaba salondaki gorevli arkadaslardan birisine bana cok lazimda incline bench haraketlerinde oturma yeri ayarlanabilir bir sehpa internette hicbir yerde bu sehpalardan bulamadim

teşekkür ederim öneriniz için fakat biraz uzak kalmıyor mu bana ? ve fiyatları ne kadar ?

beyazıd ile tahmini 10 dk mesafede .. Tercih senin tabi...

3 Aylık 200 TL..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:01 ----------

arkadaslar biraz alakasiz olacak ama proactiviuma gittiginizde su resimdeki mavi cok acili sehpayi nereden bulabilecegimi ve fiyatini sorabilirmisiniz acaba salondaki gorevli arkadaslardan birisine bana cok lazimda incline bench haraketlerinde oturma yeri ayarlanabilir bir sehpa internette hicbir yerde bu sehpalardan bulamadim

büyük ihtimalle , salon ilk açıldığı zamanlar alındığı için salondaki çalışanlar bilmeyecektir , ama müsait olduğumda sorarım..

6 aylık 350 tl...(yanlış değilsem )

tramvayla çapa durağında in..sırtını kan merkezine ver karşı cadeye gir...KÜÇÜKHAMAM 'ı sr..ona yetişmeden hemen orda...kime sorsan gösterirler...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:20 ----------

Keos ; tahminimce burdaki birçok aleti FUAR'lardan almışlar...ama yinede sorarım belki bilgi verirler..

Back
Yukarı