Fiyat/Performans Açısından Tavsiyelerinize ihtiyaçım var ?

mrb arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır dönem dönem ( genelde kış dönemi ) bu sporu yapıyorum yazın turizm işinde olduğumdan biraz aksatıyorum yaptığım dönemlerde bi kaç kutu whey protein kullandım ama malum bıraktıkca iki ileri bi geri peki ilerleyemedik son 5 aydır aralıksız ürünsüz dvm ediyorum yaza ( hazirana ) kadar olan sürecte beni kas kütlesi olarak görünüm olark bi seviye üst e taşıayacak supplement ler araştırıyorum bi zmandır aşağı yuları 300 tl civarı bir bütcem var benim şuanda düşündüğüm ürünler ;
1-musletech nitrotech 1,8 kg
2-biotech glutamine 500 gr
3-mhp creatin 300 gr

bu ürünü kombine edip 2-3 aylık sürecte neler kazanabilirm yada sizin 300 tl civarı daha iyisini yapabileceğim bir kombinasyon öneriniz varmıdır :confused:

hesaplı olması açısından optimum whey + creatin alabilirsin ikisi 185 tl civarı sanırım geri kalan parayla da bcaa + glutamine alabilirsin ama 300 den biraz daha fazla tutabilir. 330-350 arası tahminimce.

Nitro tech yerine daha uygun fiyatlı bir şey alabilirsin. Creatine de ultimate den iyi sonuçlar almıştım. Optimum glutamine ise fiyat performans açısından iyi.

peki gramajı konusunda kreatin 300 gr yetermi ilk kullanımda yani 6 hafta kullandık ara verdik tekrar dvm etmessek bir gerileme söz konusu olurmu , glutaminide kaç gr alsam yeterli olur ilk etapta

Back
Yukarı