lordsoth
Üye
Flex severek takip ettiğim dergilerden biridir, açıkçası Hit'e dair bir bölüm olduğunu görünce sevinerek okumaya başladım. Ancak bazı ifadeler özellike Mike Mentzer hakkında söylenen ifadeler beni çok üzdü. Hepimiz Arnold'u seviyor sayıyoruz ancak bir kişiyi bu kadar yüceltirken diğer teknikleri ve değişik şeyler deneyen insanları yerden yere vurmak, isim takmak nedendir bilmem. Arthur Jones'u Nautilius makinası satan bir tüccar olarak gösterirken Weider'den melek gibi bahsedilir. Birkaç alıntı yapıyorum ;
"Antrenman sayısı ve sıklığını azaltmayı savunurken sürekli olarak Heavy Duty'yi vücut geliştirmenin geçmişteki büyük isimlerinin- ve hiç biri Arnold'dan büyük değildi-"
"1980 yılında Mr.Olympia'ya katıldığı zaman Mentzer'in göremediği şey ise Arnold'un geri döneceğiydi. Geri dönen bir efsaneyle bir çok bilmişin karşılaşması olarak görülen ve sporcuların buluşmasında yükselen tansiyonun da dahil olduğu bu olayda efsane kazanmış ve çok bilmiş de ancak beşinci olabilmişti."
"Antrenman sayısı ve sıklığını azaltmayı savunurken sürekli olarak Heavy Duty'yi vücut geliştirmenin geçmişteki büyük isimlerinin- ve hiç biri Arnold'dan büyük değildi-"
"1980 yılında Mr.Olympia'ya katıldığı zaman Mentzer'in göremediği şey ise Arnold'un geri döneceğiydi. Geri dönen bir efsaneyle bir çok bilmişin karşılaşması olarak görülen ve sporcuların buluşmasında yükselen tansiyonun da dahil olduğu bu olayda efsane kazanmış ve çok bilmiş de ancak beşinci olabilmişti."