Flex Wheeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wheeler07.jpg

Flex.jpg

Karasan

Flex icin yorum yazmaman ilginc... bekliyoruz
bu arada mod ve adminlerin en sewdigi adamda buymus glaiba

Saygılar

böyle bir vücudun olursa gidipte mini coppera binilmezki di mi ama arkadaşlar :D
adam bulmuş cüssesine göre arabayı ;)

Flex Wheeler'in hiç görülmemiş ya da az görülmüş fotoğrafları:

FlexWheeler13.jpg

FlexWheeler12.jpg

FlexWheeler11.jpg

FlexWheeler10.jpg

FlexWheeler09.jpg

FlexWheeler08.jpg

FlexWheeler07.jpg

FlexWheeler06.jpg

FlexWheeler05.jpg

FlexWheeler04.jpg

FlexWheeler03.jpg

FlexWheeler02.jpg

FlexWheeler01.jpg

baya bir ölçü ve hacim kaybına uğramış bu videoda gördüğüm kadarıyla. nerde o eski flex...alakası yok adamınn. yaşıda genç henüz. bu adamlar birden herşeyi bırakıyorlar galiba. onca terdök çalış çabala biryere gel ondan sonra herşeyi boşver. sal gtsin vucudu oh ne ala...kızıyorum ama....

Bana kalırsa vucudun komple simetriği açısından dexter flex ten çok daha iiiii. Flex in midesi dexter kadar simetrik diil. Diğer bölgelere eyvallah dexter kadar simetrik. Ancak tek geçilecek biri diil bence dexter varken........

en sevdiğim bodybuilder,vücudu çok simetrik ve en çok kollarını seviyorum.ayrıca yarışmalar dışında çekilen fotoğrafları diğer bodybuilder lara oranla çok çok daha iyi ve estetik.zaten yanda da onun fotoğrafo var:)

roportaj syntholu bizzat enjekte eden kisiyle yapılmıs ayrıca soraki sayılarda flex e bi ozur yazısı goremedim zaten dikkat ederseniz omuzlar balon gibi duruo parcalı diil

synthollu adele hiç gormedın sanırım synthollu adele kasılmaz paket gıbı durur gayet canlı adeleri flexin...çamur atmak ıstedıkten sonra ben sıkarım cutler ın bacagına syntholu ben vurdum die.. her bodybuilder ın kas yapısı anatomısı ve calısma sıstemıyle ılgılıdr calısma sistemi kasın şeklini etkiler..gereksiz karalamalar yapmıyalım ...belki en iri bodybuilder deildi ama kesınlikle kendını ızlettıren hayran bıraktıran bir sporcuydu..çogumuzuda bu spora özendiren adamdır saygılar...

Back
Yukarı