flexor digitorum profundus ağrısı

Gra0ff

Üye
Merhaba arkadaşlar biceps çalışırken barbell curl hareketlerinde ,
flexor digitorum profundus kasım ağırıyor bu durumu nasıl düzeltebilirim ?

Sıkıntının bu kasta olduğunu nasıl anladınız acaba?
İnternette ufak bir araştırma yaptım ağrıyan yerdeki kasın ismi bu oluyor fakat sadece barbarel curl hareketlerinde oluyor 1 aydır çekiyorum bu ağıryı seti bitirdikten sonra bıçak saplamışlar gibi ağrıyor

Eklentiler

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 1.233
En derin gruptaki kastan bahsediyorsunuz. Bu kadar emin olarak o kastan söz etmek çok da doğru değil. Büyük ihtimalle hareketi yaparken sıkıntınız yok ama ağırlığı yere bırakırken o bıçak saplanması ağrısını yaşıyorsunuz? Bir süre biceps çalışmayın dinlendirin. Sonra da barbell yapmayın dambıl ile deneyin sıkıntıyı yaşamayacağınızı umuyorum.

İnternette ufak bir araştırma yaptım ağrıyan yerdeki kasın ismi bu oluyor faka sadece barbarel curl hareketlerinde oluyor 1 aydır çekiyorum bu ağıryı seti bitirdikten sonra bıçak saplamışlar gibi ağrıyor
En derin gruptaki kastan bahsediyorsunuz. Bu kadar emin olarak o kastan söz etmek çok da doğru değil. Büyük ihtimalle hareketi yaparken sıkıntınız yok ama ağırlığı yere bırakırken o bıçak saplanması ağrısını yaşıyorsunuz? Bir süre biceps çalışmayın dinlendirin. Sonra da barbell yapmayın dambıl ile deneyin sıkıntıyı yaşamayacağınızı umuyorum.
Teşekkürler sanırım en iyisi zamana bırakmak dinlendirmek

Back
Yukarı