Flexor göğüs antreman

Videolara teker teker baktım ben kimseye doğru yapıyorsunuz yanlış yapıyorsunuz demem. Bildiğim bir şey vardır ki bu spor yorum işidir. Hissetmektir ve tam bir vucut hakimiyetidir. Salon hayatım boyunca öyle şeyler gördüm ki. Makinede arka kol calışan hocaların makine üzerine adam cıkartıkları felan filan ama hareketi yaparken nizami yapmayı bırakın arka kol hareketi ile ilgisi yok ama böyle yaparak inanılmaz randıman alanları bilirim. Diyeceğğim şu ki ağırılık sporu yorum gerektirir tabiki anatomiyi bileceksin ama her insan hareketi farklı yorumluyor onu gördüm.

Eskişehirde esjimde calışıyorum ve nice süper vucutlu insanlar gördüm hepsini izlerken gördüğüm en önemli ayrıntı farklılıklar olduğudur. Flexor hocam elinize gücünüze sağlık diyorum...

kol harici günlerde mesela bacağı tek çalışıyorsanız antremandan sonra bilek çalışmanızı tavsiye ederim. yılda 1-2 kez kuvvet antremanı yapmanızı ayrıca önkol çalışmalarında bar yada dumbelli indirişte bileğede hareket imkanı tanımanızı öneririm.

2 haftalık kuvvet idmani sizce yeterli olurmu flexor bir topicte 1 ay dan bahsettinizi hatırlıyorum ancak aşırı kilolara karşı biraz antipatim var 1 kere omzumu sakatladım 2 ay yüzmek zorunda kaldm ödem çozulsun diye =)

hocam esas konu bu değil ama bahsi geçmişken sormak istiyorum;

kilo başına 2 gr protein deniliyor genelde (m&f e bakarsanız 4 e bile çıkıyor bu rakam)

siz X 1.5 gr aldığınızı yazmışsınız. günde 157 gr ( o iletiyi gönderdiğinizdeki kilo için..) sadece yemeklerde mi yoksa bu rakama besin takviyeleri de dahil mi ?

bu kilo başına alınması gereken protein oranına kısaca bir değinirseniz (netleştirirseniz) memnun olurum.

(ben yıllardır X 2 gr aldığım için psikolojim bir türlü kabul edemiyor, yeterli beslenemediğimi düşünüyorum)

Ben yoruldum resimlere bakarken helal olsun valla..
Bu arada resimlerde kilolar gittikçe artarken en on resimde sizin olmayışınız beni çok güldürdü nedense :D

tebrikler Flexor hocam, güzel çalışma. ancak bi ayrıntıya takıldım. her nekadadar kendinize güvensenizde, hem kendi güvenliğiniz hemde diğer arkadaşlara örnek olması maksadıyla başınızda birinin durması gerekirdi. o şiddette bir zorlamada kolların boşalması çok uzak bir ihtimal değil. yanlış anlama olmasın, amacım kusur bulmak değil. kendi penceremden önem verdiğim bir konuyu dile getiriyorum. tekrar tebrik ederim.

Bnde Arkadaşımıza bu konuda katılıyorum

maaşşallah çok güçlüsün üstad

nızamı yaptıgın kıloloarı bızım yaptıgımız gıbı sılkeleyerek yapsan hıc suphesısı 230 250 yaparsın bu ne nızamılık arkadas masallah flexor!!!!! acı olcerle sanıyelık olculuyormus gıbı acıda hıc bozma yok

Back
Yukarı