flyod
Üye
ilk baslarda ev imkanlari cercevesinde yaptigim bb yi daha sonra salon ortamina tasiyabildim.
is hayati sebebiyle salon calismalarina ara vermek zorunda kaldim.
son olarak mayis 2012 de baslayip bu tarihe kadar aralik vermeden devam ettirebildim.
Haftanin 2-4-6 nci gunlerini calisma gunleri olarak belirlesemde 6. gunler is yogunlugu sebebiyle genelde off gecmektedir.
2.gün göğüs arka kol 4.gün ön kol - sırt 6.gün omuz-bacak calısıyorum.
Protein ve karbonhidrat ağirlikli beslenmeye ozen gosteriyorum.
6. ayimdan sonra birisi universal digeri gaspari olmak uzere 2 tane whey protein tozu kullandim. 3. kutuya niyetlenmisken forumda gordugum lor shake i denemeye karar verdim ve 2 haftadir bu dogrultuda ilerliyorum.
ilk fotoğrafım askerden önce 58 kilodan yukarı cıkamadıgım zamanlar askerlık suresınde 60 lı rakamları gormek nasip oldu.

salona yazılmadan once evde dambıllarla calıstıgım donem

6-7 aylık bır donemde salonda calıstım spor arkadasımın turkıyeye donus yapması ve iş yoğunluğu sebebiyle bende bırakmak zorunda kaldım

Mayıs 2012 spora gerı donüş

suanki durumum

is hayati sebebiyle salon calismalarina ara vermek zorunda kaldim.
son olarak mayis 2012 de baslayip bu tarihe kadar aralik vermeden devam ettirebildim.
Haftanin 2-4-6 nci gunlerini calisma gunleri olarak belirlesemde 6. gunler is yogunlugu sebebiyle genelde off gecmektedir.
2.gün göğüs arka kol 4.gün ön kol - sırt 6.gün omuz-bacak calısıyorum.
Protein ve karbonhidrat ağirlikli beslenmeye ozen gosteriyorum.
6. ayimdan sonra birisi universal digeri gaspari olmak uzere 2 tane whey protein tozu kullandim. 3. kutuya niyetlenmisken forumda gordugum lor shake i denemeye karar verdim ve 2 haftadir bu dogrultuda ilerliyorum.
ilk fotoğrafım askerden önce 58 kilodan yukarı cıkamadıgım zamanlar askerlık suresınde 60 lı rakamları gormek nasip oldu.

salona yazılmadan once evde dambıllarla calıstıgım donem

6-7 aylık bır donemde salonda calıstım spor arkadasımın turkıyeye donus yapması ve iş yoğunluğu sebebiyle bende bırakmak zorunda kaldım

Mayıs 2012 spora gerı donüş

suanki durumum