muhtemel bir sinir sıkışması sendromu daha detaylı anlatırsanız tahminlerimiz o yönlü doğru olabilir.
Öncelikle konuma iştirak ettiğinizden dolayı çok teşekkür ederim Atakan Bey.
Barbell Curl yaparken, arka kol çalışırken, günlük hayatta ağrı şeklinde değil de ara ara ben burdayım diyen ufak sızlamalar. Kol ile yapılabilecek her harekette ağrı oluyor, kemiği içeriden kesiyorcasına bir ağrı. İnternetten ağrıyan bölgeye baktığımda Extensor Muscles ve Wrist Flexors bu iki kas grubunun olduğu bölgeden kesiyorlar gibi bir ağrı geliyor. Morluk veya şişliğe hiç rastlamadım. Bu gün mesela göğüs idmanı yaptım(günlük tek bölge giriyorum) hep ısınarak başlarım, açma germe hareketleri ayakta ve ısınma seti yaparak. Mesela bugunki idmanda flat dumbell press, flat dumbell fly, pullover yaparken yerden Dumbell'ı alırken bile sıkışma türü bir ağrı oluyor. Hareketi yaparkende ağrı oluyor fakat barbell curl yaparkenki ağrının şiddetinden çok daha az. Aklınıza gelebilecek her hareket yani. Her ağırlık aldığımda elime yüzümü ekşitiyorum oradan gelen ağrı ile. Kas ağrısını biliyorum bu o ağrıya hiç benzemiyor..
Boy:1.74 Kilo:68
Şüphelendiğim şeyler şunlar sizinde fikir yürütmeniz açısından : Önemli gördüğüm yeri kırmızı renk ile gösterdim.
1:"Özet 1 :Çok fazla vitamin mineral içeren meyve sebze yiyemiyorum, ama günlük 1 tane herhangi bir meyveden tüketirim vitamin mineral eksikliği olabilir"
"
6 Ay gibi kısa bir sürede 56.5 kilodan 68 kiloya çıktım", beslenmem Karbonhidrat/Protein değerleri olarak çok iyi seviyelerde. Kg başına 2gr'dan fazlasını hayvansal protein kaynaklarından aldığım oluyor. Karbonhidrat ise şöyle söyliyeyim günlük 500 gr çiğ bulguru üç öğünde tüketiyorum, Ayda bir kaç kez harici hile menüleri yaptığım oluyor "lahmacun iskender" basit şeker hiç almıyorum meyve suyu çikolata dahil. Kilo alma döneminde ise kepekli ekmek ilaveleri yani çoğu öğünümde kompleks karbonhidrat var.
2 : Bilek Antrenmanı hiç yapmamış olmam, hocama sorduğumda ve edindiğim bilgilere göre her harekette geliştiği için, özellikle Biceps çalışırken fazlasıyla geliştiği için çalışmadım.
3 : Suplement kullanmadım, hücre yenilenmesinde önemli rollerin oynadığı ek besinler var.
4: Bir kaç kere 1'er haftalık aralarım oldu, bayram, taşınma işleri şeklinde salona gitmediğim zamanlar oldu bileğimin dinlendiği zamanlar oldu yine de ağrı antrenmana girince oluştu.
Teşhis ettiğiniz şeyin ciddiyeti ve şimdilik yapmam gereken şeyleri belirtirseniz çok sevinirim. İstediğiniz başka detaylarda olursa hemen aktarırım. Şimdiden çok teşekkür ederim Atakan Bey. Saygılar.